A honlap használatával elfogadod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelően. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom

Science fiction könyvek

Rendezés:
Szerző: Max Brooks
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
3.499 Ft 3.149 Ft
később lesz kapható
Szerző: James A. Moore
3.500 Ft 2.730 Ft
raktáron
Szerző: B. K. Evenson
2.590 Ft 2.020 Ft
raktáron
Szerző: Max Brooks
2.999 Ft 2.546 Ft
később lesz kapható
Szerző: Veronica Roth
2.990 Ft 2.538 Ft
raktáron
Szerző: Diane Carey
3.740 Ft 2.917 Ft
raktáron

A sci-fi könyvek népszerűsége töretlen

Mondhatnánk, hogy a sci-finek manapság reneszánsza van, de igazából sose hanyatlott. A moziban mostanában óriási siker Az éhezők viadala, a Csillagok között, nem is beszélve a rekordokat ostromló új Star Wars epizódról. Ugyanez volt a helyzet korábban a Mátrix-szal, vagy a Terminátorral is, de a sor a végtelenségig folytatható.

A sci-fi sikere azonban nem ér véget a filmeknél. Ezeknek egy része először könyvben született meg (mint például A marsi), Az ébredő Erő történetét pedig a megjelenés előtt és után is könyvek sora egészíti ki.
Ezek főleg azért sikeresek, mert a filmek alapját képező könyvek, vagy a filmek alapján írt könyvekkel el lehet merülni a film világában. Előfordul, hogy a könyv a lényeget kivéve teljesen más, mint a film (így volt a World War Z-vel). Sokkal gyakoribb, hogy a könyvek rengeteg olyan érdekes részletet tartogatnak, amit az olvasókon kívül senki sem ismerhet meg. Ezeket a filmekből kihagyják, vagy egyszerűen azért, mert túl hosszúra nyújtanák a filmeket, vagy azért, mert nem mutatnak jól a vásznon, vagy egyszerűen túl magasra kellene emelni miatta a korhatárt (mint pl.: az Alien, a Predator, a zombis és az egyéb horror történetek esetében).
Jóval több az olyan remek sci-fi könyv, amiből nem készült film, de ez nem von le semmit sem az értékükből. Asimovnak több robotos történetét megfilmesítették, de az Alapítvány sorozat hiába kiváló, akkor is nehezen vihető filmre, mert szinte minden epizódjában mások szerepelnek. Csillagok háborúja könyvből pedig olyan sok van, hogy lehetetlen volna mindet megfilmesíteni.
Ha könyvben olvasunk sci-fit, megérthetjük, amiről más rajongók beszélnek, olyannak képzelünk el mindent, amilyennek csak akarjuk, és olvasás közben jut idő elgondolkodni is. Utóbbira néha szükség is van a világok saját logikája miatt
Mi itt nem kötelező olvasmányokkal foglalkozunk.
Ha valamelyik könyv érdekel, vágj bele bátran!

Miért tőlünk vásárolj? + hírlevél
500 Ft-os kupon és 3 e-book feliratkozóknak!
Email*:
Beváltás 5000 Ft-tól. Részletek
Ingyenes szállítás
  • Jacobs 2 in 1 kávéstick minden 2000 Ft feletti vásárláshoz
  • 5% kedvezményre jogosító kód minden vásárláshoz
  • Könyvjelző minden könyvhöz.
(A Pénztárban választhatod ki.)
Szállítás Futár Átvétel Bp.
0-2.000 Ft 990 Ft 390 Ft
2.000-
10.000 Ft
790 Ft 0 Ft
10.000 Ft
felett
0 Ft -100 Ft
Határidő 1-3 nap* 0-1 nap
Fizetés KP,
utalás
KP,
utalás
Csomagolási és fizetési költség nincs. További szállítási módok.

Vásárlás regisztráció nélkül, egyszerűen >>
*expressz futárral gyorsabb

Szerzők, gyártók:
info doboz
Kérdésed van?

We also speak English!