A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, az "Elutasítom" gombbal letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
OK

Az Éhezők viadala trilógia csomagban az előzménnyel

16.912 Ft
Többet egy csapásra? (Pipáld ki, amit még a kosárba tennél):
Kapható? raktáron
Gazdaságos csomagajánlat az Éhezők Viadala trilógiára és az előzmény könyvre. Együtt jobban megéri! Bővebben...
Választható ajándék ikon
Választható
játék/ajándék
Spórolás ikon (pénzeszsák)
Spórolj akár
350+ Ft-ot!
Óra ikon
Gyorsan
kell?
Ajándék ikon
Küldd
ajándékba!
Naptár ikon
Későbbi
szállítás
Telefon ikon
Telefonos
rendelés
Kommunikáció ikon
Kérdezz
tőlünk!
Futár (Sprinter,MPL)SzemélyesFoxPostMPL...+PPPPacketa
Szállítási díj*0 Ft-200 Ft0 Ft0 Ft0 Ft
Szállítási idõ1-4(5) mn.**0-3 mn.**1-4 mn.**1-5 mn.**1+ mn.**
Szállítási díj*Szállítási idõ
Futár (Sprinter,MPL)0 Ft1-4(5) mn.**
Személyes-200 Ft0-3 mn.**
FoxPost0 Ft1-4 mn.**
MPL...+PPP0 Ft1-5 mn.**
Packeta0 Ft1+ mn.**
elfogadott fizetési módok
*más extra díj NINCS, **munkanap, raktárról Fizetési módok...
Eredeti ár: 19920 Ft. |Visszatérők kuponjával 16066 Ft.|Hírlevél kuponnal 16612 Ft.

Leírás

Több könyv egy helyről, fárasztó keresgélés nélkül!
Továbbá Magyarországra van ingyenes házhoz szállítás (pl.: ingyenes a szállítás Sprinter vagy MPL futárszolgálattal).
Ráadásul a könyvek egyesével megrendeléséhez képest így általában egy kötetre kevesebb kartoncsomagolás (és hulladék) jut.

A trilógiáról és az előzményről részletesen

Valamikor a nem is olyan távoli jövőben egy katasztrófa romba döntötte a ma ismert észak-amerikai kontinenst. A civilizáció maradványain egy új államalakulat jött létre: Panem, ami 12 körzetből és a felettük zsarnoki módon uralkodó Kapitóliumból áll. Zsarnokságuk legerősebb szimbóluma az évente rendezett Éhezők viadala, ahol a 12 körzet mindegyike egy 12 és 18 év közötti fiút és lányt indít, hogy egy valóságshow keretei közt addig küzdjenek szó szerint életre-halálra, amíg győztest nem hirdetnek.

A csomag tartalma:

Az éhezők viadala (az Éhezők viadala trilógia 1. része, puhatáblás): a főszerepő, Katniss Everdeen a legszegényebb körzetből származik, és amikor kishugát választják ki az Éhezők viadalára, megmenti azzal, hogy önként jelentkezik helyette. Így jut el a Kapitóliumra, a szegénység után megismeri az uralkodók osztály fényűzését, majd megkezdődik a viadal. Az öldöklések között alkalmi szövetségek születnek a 24 résztvevő között, és a cselekményt árnyalja az is, hogy 12. körzet fiú versenyzője, Peeta nyilvánosan megvallja Katniss iránt érzett szerelmét. De vajon túlélhetik-e ketten azt az öldöklő versenyet, ahol csak egy maradhat?

Futótűz (az Éhetők viadala trilógia 2. része, puhatáblás): Katniss és Peeta győzelme után lázadások törnek ki, és Snow elnök zsarolással pont kettejüket használja fel a lázadások lecsillapítására. Röviddel ezután azonban az elnök ráeszmél, hogy a győzteseinek túl nagy a befolyása, ezért a következő Éhezők viadalát a korábbi viadalok győzteseinek hirdeti meg, hogy egyszerre számoljon le szinte az összessel. Katniss és Peeta ismét versenyző lesz, hiába követeli a tömeg a torna leállítását Peeta bejelentése után, miszerint Katnis a közös gyermeküket várja. Kezdetét veszi az egyik legizgalmasabb, és legfordulatosabb viadal, ami végül elszakítja Katniss-t Peetától.

A kiválasztott (az Éhezők viadala trilógia 3. része, puhatáblás): Peeta a Kapitólium kínzásainak és agymosásának hatására Katniss ellen fordul: amikor kiszabadítják, félelmében meg akarja ölni egykori szerelmét. Katniss az újjáéledt 13-as körzet lázadóinak szimbóluma lett, de a befolyása a lázadás vezetőit is aggasztja. Amikor végül nemtelen módszerekkel győzedelmeskednek, kiderül, hogy Snow elnököt csak egy újabb zsarnokra cserélték le. Vajon a labilis Katniss tud fordítani a történelem kerekén és vajon visszakapja Peetát?

Énekesmadarak és kígyók balladája (az Éhezők viadala trilógia előzménye, puhatáblás): Ebből megismerhetjük Corionlanus Snow, a zsarnok elnök múltját. 64 évvel az Éhezők viadala eseményei előtt állunk, amikor a mindössze 18 éves Coriolanus Snow egy elszegényedett család sarjaként egy dologban reménykedhet: megkaparintja azt az ösztöndíjat, ami az aktuális Éhezők viadalát megnyerő mentorának jár. Sejthetjük, mire lehet képes érte – de a regényből még azt is megtudjuk, a viadal után mi történt vele.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Termékadatok:

Oldalszám 1520 oldal
Kiadó Agave Könyvek Kiadó Kft., Agave
Tömeg 1705 g
Nyelv magyar
Eredeti ár 19920Ft