A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, a "Beállítások" alatt letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
Termékek Menü

A teljes Évszázad trilógia csomagban [Ken Follett]

Ár:
14.970 Ft
12.724 Ft
Kedvezmény: 15%
Már csak 1 db raktáron
Gazdaságos csomagajánlat az Évszázad könyvtrilógia mind a 3 könyvére Ken Follett tollából. Bővebben...
Spórolás ikon (pénzeszsák)
Spórolj akár
550 Ft-ot!
Gyors kiszolgálás ikon (stopperóra)
Vedd át akár
még ma!
Választható ajándék ikon
Választható
játék/ajándék
Telefon ikon
Telefonos
rendelés
FutárPodmaniczky u.Fehérvári ú.Pick Pack P.FoxPostPosta...
Szállítási díj*0 Ft0 Ft-200 Ft-100 Ft0 Ft
Szállítási idõ1-4 mn.**1-3 mn.**0 mn.**1-6 mn.**1-4 mn.**
Szállítási díj*Szállítási idõ
Futár0 Ft1-4 mn.**
Podmaniczky u.0 Ft1-3 mn.**
Fehérvári ú.-200 Ft0 mn.**
Pick Pack P.-100 Ft1-6 mn.**
FoxPost0 Ft1-4 mn.**
Posta...
*más extra díj NINCS, **munkanap [utánvéttel, ha raktáron van], Fizetési módok...
Többet egy csapásra? (Pipáld ki, amit még a kosárba tennél):
Betűs ajándéktasak, nagy (13x26x32,5 cm) Betűs ajándéktasak, nagy (13x26x32,5 cm)
649 Ft
A katedrális [Kingsbridge trilógia 1. könyv, Ken Follett] A katedrális [Kingsbridge trilógia 1. könyv, Ken Follett]
4.990 Ft 4.237 Ft

Leírás

Együtt jobban megéri, mert ingyenes a szállítás!
A csomag tartalma: A titánok bukása [1. könyv, Ken Follett], A megfagyott világ [2. könyv, Ken Follett], Az örökkévalóság küszöbén [3. könyv, Ken Follett]

Ken Follett a mesét ötvözi a történelem és az állampolgári élet felemelő leckéjével. Megérti, hogy az átlagolvasó ismeretei valószínűleg már rozsdásak. Ennek megfelelően alaposan rekonstruál egy korszakot, és végig vezet bennünket a valóságos és képzeletbeli főszereplőkön keresztül. Mesterien adja át a drámát és a történelmi információkat. Társalgási stílusával meggyőzi az olvasót, és ez láthatóan jól működik. Follett nem Tolsztoj, de az biztos, hogy egy fáradhatatlan mesélő, és bár a meséje itt-ott hibás, a maga gúnyosságával végig lebilincseli olvasó figyelmét.

A titánok bukása a szerelemről, gyűlöletről, háborúról szól. Egy regény, amely öt családot követ az első világháború, az orosz forradalom, és a nők szavazatai jogainak küzdelmén keresztül. Öt család gazdag és szegény tagjait Walesben, Angliában, Németországban, Oroszországban és Amerikában: egy walesi szénbányász és nővére; egy arrogáns angol úr; két elárvult orosz testvér, egy zsidó, és egy munkásosztálybéli hős; egy megbélyegzett szerelmes pár, a brit korona nővére, és egy porosz nemesember fia. A könyv 1911-be megy vissza. Mikor V. George király koronázási napja volt. Mikor a 13 éves Billy Williams, a walesi fiú belép a férfiak világába, a bányászok sötét gödrébe. Billy nővére, Ethel, a Fitzherberts kastélyának házvezetője Londonba költözik a gyermekével. Az idealista fiatal diplomata Buffalo-ból, Woodrow Wilson azzal a hiába való tervvel érkezik Európába, hogy a Nemzetek Szövetségén keresztül a békét hirdesse. A titánok bukása 1924 elején fejeződött be, amikor a vereséget szenvedő Németország összeomlik az elszabadult infláció hatásai és a Versailles-i Szerződés következményeinek köszönhetően. Ez lehetőséget adott a nemzeti szocializmus felemelkedésének és Adolf Hitler előretörésének.

A megfagyott világ az évszázad trilógia második kötete, amelyben a depresszió hatalmas méreteket ölt a hátterében. Hitler és pártja teljeskörű ellenőrzés alatt tartja Németországot. Follett számba veszi azokat a módszereket, amellyel Hitler megszilárdítja erejét: az újságírók megsemmisítése, a politikai ellenfelek brutalizálása és a hagyományos parlamenti eljárások abszolút figyelmen kívül hagyása. Gyakorlatilag A titánok bukásának összes főszereplője újra megjelenik a könyvben. Egy orosz gengszter ambiciózus lánya; Lloyd Williams, aki egy brit baloldali és egy volt walesi házvezető fia; Chuck és Woody Dewar, az amerikai testvérpár, akik külön utakon járnak; és az idealista Carla von Ulrich, egy német apa és egy arisztokrata brit anya lánya. Follett-et viszonylag kevésbé érdekli a II. világháború katonai részletei, és nem igyekszik ebbe mélyen beleásni magát, néhány kulcsfontosságú eseményt kivéve, mint Pearl Harbor bombázása, a Midway-i csata, a London Blitz és a normandiai invázió. Ezeknél a részeknél picit elidőz. De ezeken kívül sokkal jobban leköti a karakteri mozgatása a jelentősebb helyszínek között. Az eredmény, hasonlóan az első kötethez, népszerű, szórakoztató és folyamatosan lenyűgöző portré egy válságos világról.

Az örökkévalóság küszöbén a legjobban előadott könyv a szerzőtől. A befejező kötet az Évszázad trilógia sorozatból. 1961-ben nyit, a hidegháború korai szakaszában. A történelmi alakok (Hruscsov, a Kennedy-k, Martin Luther King Jr.) és Follett fikciós családjainak harmadik generációjával összekapcsolva, összefoglalja a nagy drámák időszakát. Ezek közé tartoznak a polgárjogi mozgalmak Amerikában, a politikai gyilkosságok, a vietnami háború elleni tiltakozások, a berlini fal felhúzása majd lebontása és természetesen a beat nemzedék is. A Kelet-német tanár Rebecca Hoffmann rájön, hogy férje évek óta kémkedett, amely a családját fogja érinteni. . . . George Jakes, a félvér gyermek, aki csatlakozik Robert F. Kennedy Igazságügyi Minisztériumához. Nemcsak a polgári jogi csatákat kell vívnia, hanem a saját személyes harcát is . . . Cameron Dewar, a szenátor unokája kémkedésbe kezd és rájön, hogy a világ sokkal veszélyesebb hely, mint amilyennek elképzelte. . . .

A három kötet (melyet nálunk egy csomagban is megvásárolhat) átfogó képet ad a 20. század történelméről Follett saját nézőpontja alapján. Míg a trilógia első kötetében a feketéket még negatív megkülönböztetés éri Amerikában (és világszerte), a harmadik rész epilógusa Barack Obama elnökké választásáig kísér. Egy rendkívül lebilincselő sorozat, amelyet csak ajánlani tudunk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termékadatok:

Oldalszám 3117 oldal
Kiadó Gabo Könyvkiadó
Tömeg 3322 g
Termék címkék: 20171031, csomagajánlat, Ken Follett