A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, az "Elutasítom" gombbal letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
OK

Harry Potter könyvek egyben-7 keménytáblás könyv+1

41.291 Ft
Többet egy csapásra? (Pipáld ki, amit még a kosárba tennél):
Kapható? raktáron
Gazdaságos csomagajánlat a Harry Potter könyvsorozat összes részére J. K. Rowlingtól. (7 részes csomag, puhatáblás, olcsóbb csomag.) Bővebben...
Választható ajándék ikon
Választható
játék/ajándék
Spórolás ikon (pénzeszsák)
Spórolj akár
350+ Ft-ot!
Óra ikon
Gyorsan
kell?
Ajándék ikon
Küldd
ajándékba!
Naptár ikon
Későbbi
szállítás
Telefon ikon
Telefonos
rendelés
Kommunikáció ikon
Kérdezz
tőlünk!
Futár (Sprinter,MPL)SzemélyesFoxPostMPL...+PPPPacketa
Szállítási díj*0 Ft-200 Ft0 Ft0 Ft0 Ft
Szállítási idõ1-4(5) mn.**0-3 mn.**1-4 mn.**1-5 mn.**1+ mn.**
Szállítási díj*Szállítási idõ
Futár (Sprinter,MPL)0 Ft1-4(5) mn.**
Személyes-200 Ft0-3 mn.**
FoxPost0 Ft1-4 mn.**
MPL...+PPP0 Ft1-5 mn.**
Packeta0 Ft1+ mn.**
elfogadott fizetési módok
*más extra díj NINCS, **munkanap, raktárról Fizetési módok...
Eredeti ár: 43510 Ft. |Visszatérők kuponjával 39226 Ft.|Hírlevél kuponnal 40991 Ft.

Leírás

Több könyv egy helyről, fárasztó keresgélés nélkül!
Továbbá Magyarországra van ingyenes házhoz szállítás (pl.: ingyenes a szállítás Sprinter vagy MPL futárszolgálattal).
Ráadásul a könyvek egyesével megrendeléséhez képest így általában egy kötetre kevesebb kartoncsomagolás (és hulladék) jut.

A 7 keménytáblás Harry Potter könyv egyben és tartalmazza a puhatáblás legújabb részt is, a "Harry Potter és az elátkozott gyermek"-et (2023-06-30-tól puhatáblás 8. rész van a csomagban).
A csomag tartalma:
Harry Potter és a Bölcsek köve [1. könyv], Harry Potter és a Titkok Kamrája [2. könyv], Harry Potter és az azkabani fogoly [3. könyv], Harry Potter és a Tűz Serlege [4. könyv], Harry Potter és a Főnix Rendje [5. könyv], Harry Potter és a Félvér herceg [6. könyv], Harry Potter és a Halál ereklyéi [7. könyv], Harry Potter és az elátkozott gyermek [8. könyv]

A csomag könyveiről részletesen:

Harry Potter és a Bölcsek köve [1. könyv]: Az első Harry Potter könyv egy teljesen új világba kalauzol el: J. K. Rowling varázsvilágába, ami a mágia segítségével párhuzamosan éli a mindennapjait a muglik (varázstalan emberek) mellett a jelenkor Angliájában. Ennek a világnak a leggonoszabb varázslóját, akinek a nevét (Voldemort) ki sem merik mondani, legyőzte egy elárvult csecsemő, Harry Potter. Harry 11 évig a gonosz rokonainál nevelkedik, mígnem felvételt nyer a Roxfort Varázsló-, és Boszorkányképző Szakiskolába, ahol az első év boldogan telne, ha Voldemort nem kísértene ott minden sarkon...

Harry Potter és a Titkok Kamrája [2. könyv]: a Roxfortban töltött második tanév kalandosan indul Harry számára, de ez mind semmi azokhoz a szörnyűségekhez képest, amik a kastélyban felütik a fejüket. Vérrel mázolt feliratok a falon, a kastélyból menekülő pókok, kővé változott macskák és diákok... Azt suttogják, hogy valaki kinyitotta a Titkok Kamráját, és kiszabadult egy szörnyeteg, amit még Mardekár zárt be oda. Állítólag 50 évvel korábban történt hasonló, de akkor egy ártatlanra kenték az egészet. Vajon most sikerül megfékezni, és megmenteni a Titkok Kamrájának ártatlan áldozatait?

Harry Potter és az azkabani fogoly [3. könyv]: a varázsvilágban a címoldalakat új hír tölti meg: a legszörnyűbb varázslóbörtönből, az Azkabanból megszökött a hírhedt Sirius Black. Harryt figyelmeztetik, hogy Sirius Black az életére törhet, mert Voldemort követője volt... Valójában sem a fogoly, sem legújabb tanáruk, Remus Lupin nem az akinek hitték – de vajon sikerül érvényt szerezni a 12 éve őrzött igazságnak Harry szüleiről? Sokak szerint ez a Harry Potter könyvek legjobbika!

Harry Potter és a tűz serlege [4. könyv]: A Roxfort nem mindennapi esemény házigazdája Harry Potter negyedik tanévében: itt rendezik meg a Trimágus tusát, ahol három varázslóiskola egy-egy bajnoka küzd az örök dícsőségért. Bár a megméretettetés halálos veszéllyel jár, és csak 17 évesek nevezhetnek, Harry rejtélyes módon, akaratán kívül mégis negyedik versenyző lesz. Valaki a háttérben keveri a kártyákat, de senki sem tudja, hogy ki, és milyen céllal...

Harry Potter és a Főnix rendje [5. könyv]: Voldemort visszatért, és testet öltött, de ezt nem mindenki hiszi el, mert az egyetlen élő szemtanú Harry Potter. A Mágiaügyi Minisztérium is tagadja a hírt, mi több: hadjáratot szervez mindenki ellen, aki mást állít. Dumbledore ismét életre hívja az egykor Voldemort ellen küzdő Főnix rendjét, azonban tragédiák sora is kell ahhoz, hogy a varázsvilág végre elhigye, ő, akit nem nevezünk a nevén, visszatért.

Harry Potter és a Félvér herceg [6. könyv]: Miközben Harry a rejtélyes Félvér herceg által kipreparált tankönyvből brillíroz a tanév során, Dumbledore segítségével Voldemort múltjának darabjait kutatják, hogy előnyt kovácsoljanak belőle. Harry nem is sejti, hogy a Félvér herceg még mindig a Roxfortban van, és szörnyű áldozat végrehajtására készül...

Harry Potter és a Halál ereklyéi [7. könyv]: Voldemort előretört, és már csak az utolsó simításokra van szüksége, hogy megszilárdítsa hatalmát. Harry és barátai Dumbledore intelmei alapján Horcruxokra vadásznak, mert ezek elpusztítása nélkül lehetetlen a végső győzelem a Sötét Nagyúr ellen. A keresés a megszállt Roxfortba vezet, ahol végül Harry és Voldemort meg kell hogy küzdjön egymással, de vajon Harry fel van-e készülve az utolsó titkokra?

Harry Potter és az elátkozott gyermek [8. könyv, puhatáblás]: 19 évvel a roxforti csata után járunk. Harry és korosztálya már szülők lettek, élik a dolgos hétköznapjaikat – ennek a történetnek már a következő generáció a főszereplője. Harry és Draco Malfoy fia jó barátok, és merő jószándékból megkaparintják az utolsó létező időnyerőt, amivel óriási káoszt idéznek elő... Talán még Voldemort legyőzését is semmissé teszik? A történet a korábbi Harry Potter könyvek rengeteg mozzanatára utal vissza, ami boldog nosztalgiával tölti meg az ízig-vérig Harry Potter színdarab átiratát.

Mi lehet még érdekes Harry Potterral kapcsolatban?

- A fő regényfolyammal nem ér véget a varázsvilág. A Harry Potter kiegészítő könyveket (többek közt) itt találod!
- Legendás állatok könyvek: az összes, Legendás állatok és megfigyelésükhöz kapcsolódó könyvet ide gyűjtöttük össze.
- Ha kíváncsi vagy, hogyan következnek a Harry Potter könyvek sorban egymás után, itt találhatsz bővebb információt (és arról is, hogy hogyan kapcsolódnak a filmekhez).
- J. K. Rowling könyvei: az összes, itt nem feltétlenül tárgyalt könyv, pl.: krimik is.

Mit tanulhatnak belőle a gyerekek?

Mivel szinte minden nagyobb ünnepkor leadja a TV a Harry Potter sorozat valamelyik részét, valószínűleg minden gyereket érdekel a kis varázsló története. Ha pedig valaki igazán szeretne elmerülni a varázsvilágban, a legjobb, ha könyvben is elolvassa, mert már az első rész is részletgazdagabb könyvben, mint a film. A Harry Potter könyvekből a gyerekek számára a következőket lehet érdemes kiemelni:

A tudás fontos

Se Harry, se Voldemort nem ment volna semmire, ha nem tanulnak.
Viszont Harrynek és barátainak példája igen sajátos, mert ők nem csak azért tanulnak, hogy egyszer majd varázslók vagy boszorkányok legyenek, hanem amit megtanulnak, annak központi szerepe van a cselekményben is.
Gyakran azon múlik, merre billen a mérleg a Voldemort elleni küzdelemben, hogy Harryék hogyan használják az iskolában megszerzett tudást.
Vagyis a Harry Potter történetek jól illusztrálják, hogy a tudás értékes, és ez motivációt adhat az olvasónak is a tanulásban.

Tanúságos történetek

Rengeteg kisebb, tanúságos történettel talákozhatunk a könyvekben.
A Malfoy család (akik "nemességükre" borzasztóan büszkék, de valójában rossz tulajdonságaikat napestig lehetne sorolni) arra emlékeztet, hogy származás alapján ne ítéljünk meg embereket.
Az ártatlanul bebörtönzött Sirius Black és az egész varázslótársadalmat átverő Gilderoy Lockhart története pedig arra példa, hogy a látszat bizony könnyen csalhat.

A barátok fontosak

Harry ugyan kviddicsben tényleg jól teljesít, és helyén van a szíve, de varázslónak elég átlagos. Szerencsére vele voltak a barátai, és így már volt esélye szembeszállni a Sötét Nagyúrral.
A könyvek persze taglalják a 7 iskolában töltött év minden döccenőjét is Harry, Hermione és Ron barátságában, de a lényeg ettől ugyanaz marad: arra tanít, hogy a barátok fontosak.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2018. 10. 28. -
Jó, hogy így egyben meg lehetett rendelni.

Termékadatok:

Oldalszám 3998 oldal
Kiadó Animus Kiadó Kft.
Tömeg 4112 g
Nyelv magyar
Eredeti ár 43510Ft