A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, a "Beállítások" alatt letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat

A Millenium trilógia és a folytatás csomagban [David Lagercrantz, Stieg Larsson]

20.274 Ft
Többet egy csapásra? (Pipáld ki, amit még a kosárba tennél):
Menny.:
Már csak később lesz kapható
Gazdaságos csomagajánlat a Millenium trilógiára és a folytatására Stieg Larsson és David Lagercrantz tollából. Bővebben...
Választható ajándék ikon
Választható
játék/ajándék
Spórolás ikon (pénzeszsák)
Spórolj akár
350+ Ft-ot!
FoxPost logó
FoxPost
szállítás
Óra ikon
Gyorsan
kell?
Utánvét ikon
0 Ft-os
utánvét
Revolut és PayPal
Paypal és
Revolut is
Futár (Sprinter,MPL)SzemélyesFoxPostMPL aut., PPPPosta/Packeta
Szállítási díj*0 Ft-200 Ft0 Ft0 Ft0 Ft
Szállítási idõ1-4(5) mn.**0-3 mn.**1-4 mn.**1-5 mn.**1-5 mn.**
Szállítási díj*Szállítási idõ
Futár (Sprinter,MPL)0 Ft1-4(5) mn.**
Személyes-200 Ft0-3 mn.**
FoxPost0 Ft1-4 mn.**
MPL aut., PPP0 Ft1-5 mn.**
Posta/Packeta0 Ft1-5 mn.**
*más extra díj NINCS, **munkanap, raktárról Fizetési módok...
Eredeti ár: 23880 Ft. |Visszatérők kuponjával 19260 Ft.|Hírlevél kuponnal 19974 Ft.

Leírás

Együtt jobban megéri, mert Magyarországra van ingyenes szállítás! (Pl.: ingyenes a házhoz szállítás Sprinter vagy MPL futárszolgálattal.
A csomag tartalma: (A csomag tartalma 2019-12-22-én megváltozott!)
A tetovált lány [Millenium trilógia 1. könyv, Stieg Larsson],
A lány, aki a tűzzel játszik [Millenium trilógia 2. könyv, Stieg Larsson],
A kártyavár összedől [Millenium trilógia 3. könyv, Stieg Larsson],
Ami nem öl meg [Millenium sorozat 4. könyv, David Lagercrantz],
Mint az árnyék [Millenium sorozat 5. könyv, David Lagercrantz],
A lány, aki kétszer élt [Millenium sorozat 6. könyv, David Lagercrantz]

A sárkány tetoválással rendelkező lány Harriet Vanger, Svédország egyik leggazdagabb családjának vándora eltűnt nyom nélkül több, mint negyven éve. Nagybátyja továbbra is megpróbálja felfedni, mi történt vele. Felkéri Mikael Blomkvistet újságírót. Blomkvistet a tetovált számítógépes csodagyerek, Lisbeth Salander segíti. Együtt megcsúfolják az elfojtó gonoszságot és a megdöbbentő korrupciót. (A TETOVÁLT LÁNY - MILLENIUM TRILÓGIA 1.)

Mikael Blomkvist, a Millennium magazin újságírója úgy döntött, hogy egy olyan történetet futtat, amely kiterjedt a szexkereskedelemre. A kiadvány előestéjén a cikkért felelős két újságírót meggyilkolják, és a gyilkos fegyveren talált ujjlenyomatok Lisbeth Salander barátja közé tartoznak. Blomkvist, aki meggyőzte Salander ártatlanságát, a gyilkosságok nyomozásába merül. Eközben maga Salander gyilkos macska- és egérjátékba keveredik, ami kényszeríti őt, hogy szembe nézzen sötét múltjával. (A LÁNY, AKI A TŰZZEL JÁTSZIK - MILLENIUM TRILÓGIA 2.)

Lisbeth Salander kritikus állapotban fekszik, egy golyóval a fejében a svéd városi kórház intenzív osztályán. Életéért küzd, hogy amikor visszanyeri azt és visszaviszik Stockholmba bosszút álhasson. Mikael Blomkvist segítségével nemcsak be kell bizonyítania ártatlanságát, hanem azonosítania kell azokat, akik azokat a sebezhető embereket, mint ő maga is, bántalmazzák és erőszakolják. Bosszút akar állni azon, aki megpróbálta megölni, és azokon a korrupt kormányzati intézményeken, amelyek majdnem elpusztították Őt. (A KÁRTYAVÁR ÖSSZEDŐL - MILLENIUM TRILÓGIA 3)

David Lagercrantz
Míg sok Larsson rajongó örült a trilógia folytatásának, amikor Lagercrantz-ot választották a negyedik könyv megírásához, néhányan - köztük Larsson partnere Eva Gabrielsson - erőteljesen ellenezték, hogy felvegye a fáklyát, és "teljesen idióta választásnak" nevezte. David Lagercrantz eddig két résszel járult hozzá a Millenium sorozatokhoz.
AMI NEM ÖL MEG – MILLENIUM SOROZAT 4.
MINT AZ ÁRNYÉK – MILLENIUM SOROZAT 5.
Megígérte, hogy még több titkot fed fel a titokzatos Salander problémás gyermekkorával és az ikonikus sárkány alakú tetoválás jelentésével kapcsolatban.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Termékadatok:

Oldalszám 3078 oldal
Kiadó Animus, Animus Kiadó
Tömeg 3132 g
Nyelv magyar
Eredeti ár 23880Ft