Science fiction képregények

Rendezés:
3.600 Ft 2.520 Ft
később lesz kapható
3.600 Ft 2.875 Ft
később lesz kapható

Miért sikeresek a Star Wars képregények?

A Star Wars kétségtelenül a világ egyik legismertebb filmje. Sokan azonban nem tudják, hogy a Star Wars képregények forgalmazása már az első film bemutatása előtt megkezdődött. A különféle könyvek és képregények az elmúlt évtizedekben sorra váltották egymást, s a sikerük szinte minden esetben elsöprő volt. Igaz sokszor a szálak már annyira összekuszálódtak, és ellentmondtak egymásnak, hogy komoly tudás kellett ahhoz, hogy valaki a kirakós minden egyes elemét a helyére tudja tenni.

Az első Star Wars képregények még a legelső film forgatása alatt készültek el. Természetesen ekkor még egyáltalán nem volt kilátásban a film óriási sikere, így meglehetősen félve, azonban bizakodva adták ki a képregényeket. Ez részben látszott is a minőségen, ugyanis gyorsan kellett jót alkotni, ami nem teljesen sikerült. A Star Wars képregények nehézkes indulását, nehézkes folytatás is követte, ugyanakkor már jól látszott, hogy a nagyközönség rajong a történetért. Egészen a második film megjelenéséig nem beszélhetünk óriási sikerekről, azt követően viszont a Star Wars képregények teljesen átalakultak, ahogy a történetet, úgy a rajzokat illetően is. Ettől a ponttól kezdve már minden élénkebb és átláthatóbb lett. Kirajzolódott egy olyan koncepció, amely sorra nyitotta meg a lehetőségeket az alkotók előtt, akik ezeket természetesen ki is használták. A karakterek életszerűbbé és szerethetőbbé váltak, a történet pedig pillanatok alatt megával ragadta az olvasót.

A Star Wars képregények a Jedi visszatér megjelenésével ismét hanyatlásnak indultak, ugyanakkor a kiadóváltás jelentős változásokat okozott a füzetek történetében is. A képregények története során folyamatos ingadozás volt jelen, ahogy a minőséget, úgy a sikerességet illetően egyaránt. Az azonban tagadhatatlan, hogy a Star Wars képregények sorozata napjainkban is a legnépszerűbbek közé tartozik, így érdemes szem előtt tartani. Ha további információkra van szükséged a képregények kapcsán, böngéssz a weboldalunkon. Ha pedig megvásárolnál néhány füzetet, tedd meg egyszerűen és kényelmesen webáruházunk segítségével!

Miért tőlünk vásárolj? + hírlevél

Bankkártyás fizetés interneten és futárnál!
300 Ft-os kupon és 3 e-book feliratkozóknak!
Email*:
Beváltás 3000 Ft-tól. Részletek
Ingyenes szállítás
Minden vásárláshoz
  • 5% kedvezményre jogosító kód
  • Könyvjelző minden könyvhöz.
Minden 2000 Ft feletti vásárláshoz grantált ajándék.
(A Pénztárban választhatod ki.)
Szállítás Futár Átvétel Bp.
0-2.000 Ft 990 Ft 390 Ft
2.000-
3.000 Ft
849 Ft 0 Ft
3.000-
4.000 Ft
799 Ft 0 Ft
4.000-
10.000 Ft
749 Ft 0 Ft
10.000 Ft
felett
0 Ft 0 Ft
Határidő 1-4 nap* 0-2 nap
Fizetés KP,
utalás, bankkártya
Csomagolási és fizetési költség nincs. További szállítási módok.
  • 300 Ft-os hírlevélkupon. A kuponbeváltásról bővebben.
  • futárnál utalásos fizetéskor 50 Ft kedvezmény
  • online bankkártyás fizetéskor 50 Ft kedvezmény

Vásárlás regisztráció nélkül, egyszerűen >>
*expressz futárral gyorsabb

Szerzők, gyártók:
info doboz
Kérdésed van?

We also speak English!