A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, az "Elutasítom" gombbal letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
OK

Trónok harca képregények

A Trónok harca képregények története úgy kezdődik, mint a TV sorozat vagy a regények, és röviddel Daenerys megözvegyülése illetve Joffrey király bukása után ér véget. A puha és a keménytáblás változatok ugyanazokat a képregényeket tartalmazzák, de a puhatáblásokban egyszerre feleannyi rész található.
Rendezés:

A Trónok harca képregény bárhova elkísér!

A Trónok harca képregény valódi társ. Társ utazásban, társ az unalmas hétköznapokban és társ az olvasásban. Ha rajongsz a történetért, ha borzongással töltenek el a “mások” és ha szerinted is közeleg a tél, akkor a legjobb helyen jársz. Súlyos kötetek helyett a hónod alá ragadhatod kedvenc képregényedet.

A kínálatunkban puha és keménytáblás variációk várják, hogy felfedezd őket. Természetesen mindkettő variáns ugyanazon történeteket rejti, csak a puha alternatívában egyszerre kevesebb rész kap helyet. A képregények ugyanúgy kezdődnek, mint a könyvek, tehát semmilyen ferdítéssel vagy hiányérzettel nem kell számolnod. A kezdet tehát ugyanaz, s a történetek egészen Daenerys megözvegyüléséig, valamint Joffrey király bukásáig tartanak. A képi világ varázsa tovább fokozza a trónok harca amúgy is hihetetlen kisugárzását. Ha egyszer a kezedben tartod a képekben megjelenő történetet, akkor biztos, hogy egykönnyen nem tudod magad a borzongás izgalmától függetleníteni.

 

A Trónok harca képregény tökéletes meglepetés!

Ha legjobb barátod trónok harca rajongó, ha szó szerint gyűjti az ereklyéket és mámorosan ismételgeti a közeledő tél elhíresült mondását, akkor számára a legjobb ajándék a képregény, ami túlmutat a regényeken, ami többet ad még a tévére álmodott részeknél is. Persze saját magadat is meglepheted, ha szintén élsz-halsz a világot felforgató történetért. Az aprólékos gonddal kidolgozott képi világ teljesen új dimenzióját nyitja meg a mű értelmezésének és a történések sodrásának, tehát ne lepődj meg, ha miután belelapoztál a képregény színes lapjaiba, újabb szintre emelkedik a rajongásod.