A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, az "Elutasítom" gombbal letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
OK

Assassin's Creed könyvek a játék és a film világából

Rendezés:

Assassin's Creed könyvek hatalmas választékban!

Az Assassin’s Creed néven ismert játék, melyből azóta film készült és könyvek is íródtak, hatalmas népszerűségnek örvend egészen az első rész megjelenése óta. Rendkívül jót tesz egy játékuniverzumnak, ha további történetekkel, avagy lore-ral bővítik ki, hiszen az igazi fan-ok rengeteg szórakozást és izgalmakat találhatnak a könyvekben, filmekben.

Rengeteg Assassin’s Creed könyvvel várunk téged is webáruházunkban, ahol hatalmas választék és elérhető árak várnak minden könyvre. Merülj el a kezdetekben a Reneszánsz könyvvel, vagy ugorj bele a kalózok életében a Fekete Lobogóval, esetleg tapasztald meg milyen az igazi kötelék a Testvériség könyvvel! Az összes eddig megjelent Assassin’s Creed sztori elérhető nálunk könyv formában, így te is megtalálhatod azt, amelyről szeretnél esetleg olvasni.

Rengeteg spin-off is készült egyébként a saga-hoz, így azokat is elolvashatod, ha minden részletet tudni akarsz. Sokak szerint a Black Flag, avagy Fekete Lobogó lett az egyik legsikeresebb Assassin’s Creed sztori, így, ha nem tudod melyikkel kezdj, akkor érdemes lehet ezt választanod.

A Black Flag-ben a kalózkodás aranykorában járunk, amikor csábít az ismeretlen Újvilág és hívja a matrózokat a tenger. Edward Kenway, egy gyapjúkereskedő elkényeztetett fia nem tud ellenállni a nyílt tenger, az arany és a kalandos élet vonzásának, így hát megszökik otthonról és hamarosan kora legrettegettebb kalózai között emlegetik a nevét. A mohóság, a becsvágy és az árulás azonban a nyomába szegődik! Ismerd meg te is a legizgalmasabb Assassin’s Creed sztorikat írott formában minőségi könyveinkkel!