Ez a honlap a működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használ. Az "OK" gombbal elfogadhatod, a "Beállítások" alatt letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
Termékek Menü

Könyvek a Walking Dead világából

Rendezés:
Nézet:
3.490 Ft 2.963 Ft
később lesz kapható

Walking Dead képregények a teljes eddigi sztorit felölelve!

Nem nagyon volt igazán jó zombis sorozat a Walking Dead megjelenése előtt, manapság pedig nem is nagyon lehet már zombis sorozatnak mondani, hiszen sokkal inkább az egyéni karakterek fejlődéséről, valamint a még élő emberek közötti harcról szólak az új évadok.

Mint minden jó sorozat, a Walking Dead is könyveken alapul, most pedig képregények is elérkeztek hozzánk, melyekkel végigkövetheted ismét a csapat kalandjait színes, képekkel leírt formában. A Walking Dead képregények rendkívül szép és egyedi stílusvilágot képviselnek, melyet rendkívül kellemes lehet olvasgatni, nézegetni kikapcsolódásként.

Webáruházunkban rengeteg sztori megtalálható több évadból is, így a szórakozás hosszú távon is garantált! Ismerd meg képregény formájában a Kormányzó bukását, Rick legelső kalandjait, a Siralomvölgy sztoriját, a zombik megjelenésének sztoriját, A Vihar előtti Csendet és még rengeteg egyebet, mely webáruházunkban megtalálható. Több tucat Walking Dead képregény áll rendelkezésedre elérhető áron, hatalmas választékban!

Ezek a képregények tökéletes lehetőséget biztosítanak, hogy új szemszögből ismerd meg azokat a sztorikat, melyeket a tévében láttál. Egyes könyvek és képregények a színfalak mögé is elvisznek, tehát mindent megtudhatsz kedvenc zombis univerzumodról, ha termékeinket választod! Csomagajánlatokat is biztosítunk vásárlóink számára, melyek által sokkal olcsóbban vásárolhatsz meg nagy mennyiségű képregényt és könyvet is! Szerezd be kedvenc Walking Dead könyveidet a Scifimarket-nél még ma!