Star Wars / Csillagok háborúja könyvek

Rendezés:

Star Wars könyvek - mert a Csillagok Háborúja nem ér véget a filmekkel!

Jó idők járnak a Star Wars rajongókra. A filmstúdiók csúcsra járnak: a tervek szerint minden évben új Csillagok háborúja mozinak örülhetünk. Viszont az új trilógiánál hasonló várakozást kell átélnünk, mint anno az első trilógiánál, mert részek megjelenése között 2 év is eltelik.
Ráadásul az évi egy film nem elég, hogy a kíváncsiságot csillapítsa , hiszen a legkidolgozottabb sci-fi világban rengeteg kérdés vár megválaszolásra. Mi történt Han Soloval, Leiával és Luke-kal a filmek közt eltelt idő alatt? Milyen volt a Birodalom és milyen volt a Régi köztársaság kora? Miért csak 2 Sith van egyszerre, és egyáltalán, kik ezek a titokzatos Sith-ek ?...

A kérdések sora szinte végtelen, és ezekre szinte csak a Star Wars könyvek adhatnak választ, amikből már olyan sok van, hogy lehetetlen az összesből filmet forgatni.
A könyveknek köszönhetően a Star Wars világ az elmúlt évtizedekben folyamatosan gazdagodott akkor is, amikor új filmek nem jelentek meg. Lehullott a lepel a Sith-ek rengeteg titkáról (lásd Darth Bane trilógia), közelebbről megismerhettük Darth Vader és Darth Sidious kapcsolatát , betekintést nyertünk a Régi Köztársaság és a Sith Birodalom csatáiba (lásd Old Republic sorozat), a legújabb könyvek pedig értékes részletekkel gazdagítják a Jedi visszatér utáni 30 évet, ami kicsit közelebb visz Az ébredő Erővel kezdődő új trilógia megértéséhez is.

A Star Wars világa valószínűleg a legnépszerűbb és legnagyobb, amit az emberi képzelet alkotott. Aki csak a filmeket látta, azoknak sok dolog ismeretlen lesz, amit a többi rajongótól hall. Amikor felvásárolták, 10 ezer karakter, több ezer bolygó, és ezeknek több, mint 20 ezer évnyi története cserélt gazdát, de már azóta is bővült. Annyira népszerű, hogy még a kisebbeket is rá lehet venni vele az olvasásra.
De nem kötelező olvasmány.

Ha egy kicsit is érdekel valamelyik Star Wars könyv, vágj bele nyugodtan!

Miért tőlünk vásárolj? + hírlevél

Bankkártyás fizetés interneten és futárnál!
300 Ft-os kupon és 3 e-book feliratkozóknak!
Email*:
Beváltás 3000 Ft-tól. Részletek
Ingyenes szállítás
Minden vásárláshoz
  • 5% kedvezményre jogosító kód
  • Könyvjelző minden könyvhöz.
Minden 2000 Ft feletti vásárláshoz grantált ajándék.
(A Pénztárban választhatod ki.)
Szállítás Futár Átvétel Bp.
0-2.000 Ft 990 Ft 390 Ft
2.000-
3.000 Ft
849 Ft 0 Ft
3.000-
4.000 Ft
799 Ft 0 Ft
4.000-
10.000 Ft
749 Ft 0 Ft
10.000 Ft
felett
0 Ft 0 Ft
Határidő 1-4 nap* 0-2 nap
Fizetés KP,
utalás, bankkártya
Csomagolási és fizetési költség nincs. További szállítási módok.
  • 300 Ft-os hírlevélkupon. A kuponbeváltásról bővebben.
  • futárnál utalásos fizetéskor 50 Ft kedvezmény
  • online bankkártyás fizetéskor 50 Ft kedvezmény

Vásárlás regisztráció nélkül, egyszerűen >>
*expressz futárral gyorsabb

Szerzők, gyártók:
info doboz
Kérdésed van?

We also speak English!