A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, a "Beállítások" alatt letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
Termékek Menü

Star Wars / Csillagok háborúja könyvek

Tipp: a keresőmezőben könnyen megtalálhatod azt a Star Wars könyvet, amit keresel.
Személyes átvétel Bp-n a Podmaniczky u. 43.-ban és a Fehérvári út 133.-ban van.

Rendezés:
Nézet:
2.980 Ft 2.531 Ft
később lesz kapható

Star Wars könyvek - mert a Csillagok Háborúja nem ér véget a filmekkel!

Jó idők járnak a Star Wars rajongókra. A filmstúdiók csúcsra járnak: a tervek szerint minden évben új Csillagok háborúja mozinak örülhetünk. Viszont az új trilógiánál hasonló várakozást kell átélnünk, mint anno az első trilógiánál, mert részek megjelenése között 2 év is eltelik.
Ráadásul az évi egy film nem elég, hogy a kíváncsiságot csillapítsa , hiszen a legkidolgozottabb sci-fi világban rengeteg kérdés vár megválaszolásra. Mi történt Han Soloval, Leiával és Luke-kal a filmek közt eltelt idő alatt? Milyen volt a Birodalom és milyen volt a Régi köztársaság kora? Miért csak 2 Sith van egyszerre, és egyáltalán, kik ezek a titokzatos Sith-ek ?...

A kérdések sora szinte végtelen, és ezekre szinte csak a Star Wars könyvek adhatnak választ, amikből már olyan sok van, hogy lehetetlen az összesből filmet forgatni.
A könyveknek köszönhetően a Star Wars világ az elmúlt évtizedekben folyamatosan gazdagodott akkor is, amikor új filmek nem jelentek meg. Lehullott a lepel a Sith-ek rengeteg titkáról (lásd Darth Bane trilógia), közelebbről megismerhettük Darth Vader és Darth Sidious kapcsolatát , betekintést nyertünk a Régi Köztársaság és a Sith Birodalom csatáiba (lásd Old Republic sorozat), a legújabb könyvek pedig értékes részletekkel gazdagítják a Jedi visszatér utáni 30 évet, ami kicsit közelebb visz Az ébredő Erővel kezdődő új trilógia megértéséhez is.

A Star Wars világa valószínűleg a legnépszerűbb és legnagyobb, amit az emberi képzelet alkotott. Aki csak a filmeket látta, azoknak sok dolog ismeretlen lesz, amit a többi rajongótól hall. Amikor felvásárolták, 10 ezer karakter, több ezer bolygó, és ezeknek több, mint 20 ezer évnyi története cserélt gazdát, de már azóta is bővült. Annyira népszerű, hogy még a kisebbeket is rá lehet venni vele az olvasásra.
De nem kötelező olvasmány.

Ha egy kicsit is érdekel valamelyik Star Wars könyv, vágj bele nyugodtan!