A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, a "Beállítások" alatt letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat

3 sci-fi könyv csomagban kedvcsinálónak

13.475 Ft
10.780 Ft
Kedvezmény: 20%
Többet egy csapásra? (Pipáld ki, amit még a kosárba tennél):
Már csak 3 db raktáron
Sci-fi könyvet keresel, de nem tudsz választani? Próbáld ki ezt a 3-at! Bővebben...
Választható ajándék ikon
Választható
játék/ajándék
Spórolás ikon (pénzeszsák)
Spórolj akár
500+ Ft-ot!
Telefon ikon
Telefonos
rendelés
Könyvjelző ikon
Ajándék
könyvjelző.
Futár (Sprinter)SzemélyesFoxpost, CsomagküldőPick Pack P.PostaGLS
Szállítási díj*0 Ft-200 Ft0 Ft-150 Ft0 Ft499 Ft
Szállítási idõ1-4 mn.**0-4 mn.**1-4/Csk.: 1+ mn.**1-6 mn.**1-4 mn.**1-4 mn.**
Szállítási díj*Szállítási idõ
Futár (Sprinter)0 Ft1-4 mn.**
Személyes-200 Ft0-4 mn.**
Posta, MPL és Foxpost automata,
MOL/Coop postapont,
Csomagküldő.hu
0 Ft1-4/Csk.: 1+ mn.**
Pick Pack P.-150 Ft1-6 mn.**
Posta0 Ft1-4 mn.**
GLS499 Ft1-4 mn.**
*más extra díj NINCS (kivéve PayPal), **munkanap, raktárról Fizetési módok...

Leírás

Együtt jobban megéri, mert Magyarországra van ingyenes szállítás! (Pl.: ingyenes a házhoz szállítás Sprinter futárszolgálattal. A GLS futár és GLS csomagpont nem ingyenes, de más kivétel nincs.)
A csomag tartalma:

Alapítvány [sci-fi könyv Isaac Asimovtól, 3. rész]: Hari Seldon nem akármilyen tudós: kezei alatt született a pszichohistória, ami a történelem alakulását hivatott megjósólni a matematikára, a statisztikára, a történettudományra és a pszichológiára támaszkodva. A többi csaló jóssal ellentétben az ő módszere tényleg működik, és sajnos azt jövendöli, hogy a még tündöklő Galaktikus Birodalom nemsokára menthetetlenül össze fog omlani - csupán az a kérdés, hogy utána az emberiség 30 ezer év barbárságba süllyed, vagy a legkiválóbb tudósokból és az emberiség összes tudásából létre hozza az Alapítványt, ami az új Birodalom felemelkedését ezer éven belül elhozza. A még fennálló Birodalom támogatja az Alapítvány létre hozását, de vajon tudósok maroknyi csoportja mihez kezd a történelmi léptékű erőkkel szemben, és vajon nem buknak-e el szemben azzal, amit Hari Seldon jósolt? (A történetből - elsőként az előzményeiből - az Apple TV készít sorozatot. A könyvcsomagba az izgalmasabb harmadik részt tettük.)

Leviatán ébredése [sci-fi könyv, Térség sorozat 1. rész]: a 2300-as években járunk, amikor a Naprendszer nagy részét már emberek népesítik be: a Földön kívül önálló politikai egység a Mars, és az asztreoida-öv is egy többé-kevésbé szervezett alakulat. A hatalmak közötti feszültség háborúval fenyeget, és James Holden az események középpontjában találja magát - pedig nem is sejti mibe keveredett, ugyanis a háttérben egy nem emberi civilizáció is megbújik. A történetnek nem csak a természettudományos háttere kiváló, hanem politikai fikcióként is remekül helyt áll. (A Térség könyvekből készült sorozat - Expanse néven - először a SyFy csatornán futott, majd átkerült az Amazonhoz.)

Dűne [sci-fi könyv, Dűne trilógia 1. rész]: A távoli jövőben az emberiség már benépesítette az űrt, és megvívta harcait a gondolkodó gépekkel is, ami igen sajátos berendezkedéshez vezetett. A lakható bolygókat feudálishoz hasonló rendszerek uralják, amik felett azonban ott áll a császár. De léteznek a császártól független hatalmi tényezők is: a Bene Gesserit rend és az bolygóközi szállításért felelős Űrliga. A számítógépek szerepét különleges képességű embereket töltik be, akik a fűszernek nevezett anyag segítségével egyszerű halandók számára ismeretlen képességekre tesznek szert... A fűszer a világ legértékesebb anyaga (nem mellesleg nélkülözhetetlen az űrutazás számításaihoz is), és csak a sivatagos Arrakison (más néven a Dűnén) termelhető. Miközben egy átlagos politikai csatározás zajlik a kitermelés jogáért, a fremenek - hitük szerint - egy különleges ember eljövetelét várják, ami azonban konkrét valósággá válik, mert egyesek évezredek óta dolgoztak rajta. Csak egyetlen aprócska hibával nem számoltak... (A könyvből készült David Lynch 1984-es filmje, de 2020-ra várjuk David Villeneuve új változatát is.)

Ha valamelyik tetszett, nálunk megtalálod folytatást is! (Csak keresd a követező rész linkjét a könyv adatlapján, rögtön a raktárkészlet alatt!)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Termékadatok:

Oldalszám 1461 oldal
Kiadó Fumax, Gabo, Gabo Könyvkiadó És Keresk.kft.
Tömeg 1525 g
Nyelv magyar