A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, a "Beállítások" alatt letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
Termékek Menü

3 sci-fi könyv csomagban kedvcsinálónak

Ár:
11.275 Ft
9.020 Ft
Kedvezmény: 20%
Már csak 1 db raktáron
Sci-fi könyvet keresel, de nem tudsz választani? Próbáld ki ezt a 3-at! Bővebben...
Spórolás ikon (pénzeszsák)
Spórolj akár
700+ Ft-ot!
Választható ajándék ikon
Választható
játék/ajándék
Telefon ikon
Telefonos
rendelés
Ajándék ikon
Ajándékba
lesz?
FutárSzemélyesCsomagk.Pick Pack P.FoxPostPosta
Szállítási díj*699 Ft0 Ft399 Ft499 Ft599 Ft699 Ft
Szállítási idõ1-4 mn.**0-4 mn.**1+ mn.****1-6 mn.**1-4 mn.**1-4 mn.**
Szállítási díj*Szállítási idõ
Futár699 Ft1-4 mn.**
Személyes0 Ft0-4 mn.**
Csomagk.399 Ft1+ mn.****
Pick Pack P.499 Ft1-6 mn.**
FoxPost599 Ft1-4 mn.**
Posta699 Ft1-4 mn.**
*más extra díj NINCS (kivéve PayPal), **munkanap, raktárról Fizetési módok...
Többet egy csapásra? (Pipáld ki, amit még a kosárba tennél):
Betűs ajándéktasak, közepes (10x18x22,5 cm) Betűs ajándéktasak, közepes (10x18x22,5 cm)
389 Ft
Dűne előzmény könyvek [a trilógia egy csomagban] Dűne előzmény könyvek [a trilógia egy csomagban]
11.700 Ft 8.740 Ft

Leírás

Együtt jobban megéri, mert több termék között megoszlik a szállítási költség!
A csomag tartalma:

Alapítvány [sci-fi könyv Isaac Asimovtól, 3. rész]: Hari Seldon nem akármilyen tudós: kezei alatt született a pszichohistória, ami a történelem alakulását hivatott megjósólni a matematikára, a statisztikára, a történettudományra és a pszichológiára támaszkodva. A többi csaló jóssal ellentétben az ő módszere tényleg működik, és sajnos azt jövendöli, hogy a még tündöklő Galaktikus Birodalom nemsokára menthetetlenül össze fog omlani - csupán az a kérdés, hogy utána az emberiség 30 ezer év barbárságba süllyed, vagy a legkiválóbb tudósokból és az emberiség összes tudásából létre hozza az Alapítványt, ami az új Birodalom felemelkedését ezer éven belül elhozza. A még fennálló Birodalom támogatja az Alapítvány létre hozását, de vajon tudósok maroknyi csoportja mihez kezd a történelmi léptékű erőkkel szemben, és vajon nem buknak-e el szemben azzal, amit Hari Seldon jósolt? (A történetből - elsőként az előzményeiből - az Apple TV készít sorozatot. A könyvcsomagba az izgalmasabb harmadik részt tettük.)

Leviatán ébredése [sci-fi könyv, Térség sorozat 1. rész]: a 2300-as években járunk, amikor a Naprendszer nagy részét már emberek népesítik be: a Földön kívül önálló politikai egység a Mars, és az asztreoida-öv is egy többé-kevésbé szervezett alakulat. A hatalmak közötti feszültség háborúval fenyeget, és James Holden az események középpontjában találja magát - pedig nem is sejti mibe keveredett, ugyanis a háttérben egy nem emberi civilizáció is megbújik. A történetnek nem csak a természettudományos háttere kiváló, hanem politikai fikcióként is remekül helyt áll. (A Térség könyvekből készült sorozat - Expanse néven - először a SyFy csatornán futott, majd átkerült az Amazonhoz.)

Dűne [sci-fi könyv, Dűne trilógia 1. rész]: A távoli jövőben az emberiség már benépesítette az űrt, és megvívta harcait a gondolkodó gépekkel is, ami igen sajátos berendezkedéshez vezetett. A lakható bolygókat feudálishoz hasonló rendszerek uralják, amik felett azonban ott áll a császár. De léteznek a császártól független hatalmi tényezők is: a Bene Gesserit rend és az bolygóközi szállításért felelős Űrliga. A számítógépek szerepét különleges képességű embereket töltik be, akik a fűszernek nevezett anyag segítségével egyszerű halandók számára ismeretlen képességekre tesznek szert... A fűszer a világ legértékesebb anyaga (nem mellesleg nélkülözhetetlen az űrutazás számításaihoz is), és csak a sivatagos Arrakison (más néven a Dűnén) termelhető. Miközben egy átlagos politikai csatározás zajlik a kitermelés jogáért, a fremenek - hitük szerint - egy különleges ember eljövetelét várják, ami azonban konkrét valósággá válik, mert egyesek évezredek óta dolgoztak rajta. Csak egyetlen aprócska hibával nem számoltak... (A könyvből készült David Lynch 1984-es filmje, de 2020-ra várjuk David Villeneuve új változatát is.)

Ha valamelyik tetszett, nálunk megtalálod folytatást is! (Csak keresd a követező rész linkjét a könyv adatlapján, rögtön a raktárkészlet alatt!)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Termékadatok:

Oldalszám 1461 oldal
Kiadó Fumax, Gabo, Gabo Könyvkiadó És Keresk.kft.
Tömeg 1465 g
Nyelv magyar

Hasonló könyvek: