A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, az "Elutasítom" gombbal letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
OK

3 sci-fi könyv csomagban kedvcsinálónak

10.780 Ft
Többet egy csapásra? (Pipáld ki, amit még a kosárba tennél):
Kapható? raktáron
Sci-fi könyvet keresel, de nem tudsz választani? Próbáld ki ezt a 3-at! Bővebben...
Választható ajándék ikon
Választható
játék/ajándék
Spórolás ikon (pénzeszsák)
Spórolj akár
700+ Ft-ot!
Óra ikon
Gyorsan
kell?
Ajándék ikon
Küldd
ajándékba!
Naptár ikon
Későbbi
szállítás
Telefon ikon
Telefonos
rendelés
Kommunikáció ikon
Kérdezz
tőlünk!
Futár (Sprinter,MPL)SzemélyesFoxPostMPL...+PPPPacketa
Szállítási díj*1599 Ft0 Ft1049 Ft999 Ft1399 Ft
Szállítási idõ1-4(5) mn.**0-3 mn.**1-4 mn.**1-5 mn.**1+ mn.**
Szállítási díj*Szállítási idõ
Futár (Sprinter,MPL)1599 Ft1-4(5) mn.**
Személyes0 Ft0-3 mn.**
FoxPost1049 Ft1-4 mn.**
MPL...+PPP999 Ft1-5 mn.**
Packeta1399 Ft1+ mn.**
elfogadott fizetési módok
*más extra díj NINCS, **munkanap, raktárról Fizetési módok...
Eredeti ár: 13475 Ft. |Visszatérők kuponjával 10241 Ft.|Hírlevél kuponnal 10480 Ft.

Leírás

Több könyv egy helyről, fárasztó keresgélés nélkül!
Továbbá így kevesebb az egy könyvre jutó szállítási költség.
Ráadásul a könyvek egyesével megrendeléséhez képest így általában egy kötetre kevesebb kartoncsomagolás (és hulladék) jut.

A csomag tartalma:

Alapítvány [sci-fi könyv Isaac Asimovtól, 3. rész]: Hari Seldon nem akármilyen tudós: kezei alatt született a pszichohistória, ami a történelem alakulását hivatott megjósólni a matematikára, a statisztikára, a történettudományra és a pszichológiára támaszkodva. A többi csaló jóssal ellentétben az ő módszere tényleg működik, és sajnos azt jövendöli, hogy a még tündöklő Galaktikus Birodalom nemsokára menthetetlenül össze fog omlani - csupán az a kérdés, hogy utána az emberiség 30 ezer év barbárságba süllyed, vagy a legkiválóbb tudósokból és az emberiség összes tudásából létre hozza az Alapítványt, ami az új Birodalom felemelkedését ezer éven belül elhozza. A még fennálló Birodalom támogatja az Alapítvány létre hozását, de vajon tudósok maroknyi csoportja mihez kezd a történelmi léptékű erőkkel szemben, és vajon nem buknak-e el szemben azzal, amit Hari Seldon jósolt? (A történetből - elsőként az előzményeiből - az Apple TV készít sorozatot. A könyvcsomagba az izgalmasabb harmadik részt tettük.)

Leviatán ébredése [sci-fi könyv, Térség sorozat 1. rész]: a 2300-as években járunk, amikor a Naprendszer nagy részét már emberek népesítik be: a Földön kívül önálló politikai egység a Mars, és az asztreoida-öv is egy többé-kevésbé szervezett alakulat. A hatalmak közötti feszültség háborúval fenyeget, és James Holden az események középpontjában találja magát - pedig nem is sejti mibe keveredett, ugyanis a háttérben egy nem emberi civilizáció is megbújik. A történetnek nem csak a természettudományos háttere kiváló, hanem politikai fikcióként is remekül helyt áll. (A Térség könyvekből készült sorozat - Expanse néven - először a SyFy csatornán futott, majd átkerült az Amazonhoz.)

Dűne [sci-fi könyv, Dűne trilógia 1. rész]: A távoli jövőben az emberiség már benépesítette az űrt, és megvívta harcait a gondolkodó gépekkel is, ami igen sajátos berendezkedéshez vezetett. A lakható bolygókat feudálishoz hasonló rendszerek uralják, amik felett azonban ott áll a császár. De léteznek a császártól független hatalmi tényezők is: a Bene Gesserit rend és az bolygóközi szállításért felelős Űrliga. A számítógépek szerepét különleges képességű embereket töltik be, akik a fűszernek nevezett anyag segítségével egyszerű halandók számára ismeretlen képességekre tesznek szert... A fűszer a világ legértékesebb anyaga (nem mellesleg nélkülözhetetlen az űrutazás számításaihoz is), és csak a sivatagos Arrakison (más néven a Dűnén) termelhető. Miközben egy átlagos politikai csatározás zajlik a kitermelés jogáért, a fremenek - hitük szerint - egy különleges ember eljövetelét várják, ami azonban konkrét valósággá válik, mert egyesek évezredek óta dolgoztak rajta. Csak egyetlen aprócska hibával nem számoltak... (A könyvből készült David Lynch 1984-es filmje, de 2020-ra várjuk David Villeneuve új változatát is.)

Ha valamelyik tetszett, nálunk megtalálod folytatást is! (Csak keresd a követező rész linkjét a könyv adatlapján, rögtön a raktárkészlet alatt!)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Termékadatok:

Oldalszám 1461 oldal
Kiadó Fumax, Gabo, Gabo Könyvkiadó És Keresk.kft.
Tömeg 1525 g
Nyelv magyar
Eredeti ár 13475Ft