A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, az "Elutasítom" gombbal letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
OK

Egy Zizi naplója könyvek sorrendje és kapcsolódása

Rendezés:

Az Egy Zizi naplója könyvek sorrendjéről és kapcsolódásukról

Az Egy Zizi naplója könyvsorozatot 2009-ben indította világhódító útjára a szerző, Rachel Renée Russell, és elképzelhető, hogy még várhatók újabb részek is.

A történet úgy kezdődik, hogy a főszereplő, a felső tagozatos Nikki Maxwell, új iskolába kerül. Ő ebben lehetőséget lát arra, hogy sok minden máshogy legyen, mint az előző iskolájában.

A könyveket 10 év felettieknek ajánlják. Valóban naplóra hasonlítanak, de bőven találunk benne képregényszerűen elmesélt részeket és ceruzarajzokat is - talán hogy a fiatalokat ne riassza el hosszú egybefüggő betűleves.

A fő részek sorrendje

A főbb egy Zizi naplója könyvek a következők:

Kapcsolódó kiadványok

A fő Egy Zizi naplója könyveken kívül említést érdemel még legalább két dolog:

Kapcsolódó keresések: Egy Puding naplója 2, Egy Zizi naplója, Egy Zizi naplója 1, Egy Zizi naplója 1 online olvasás, Egy Zizi naplója 1 rész, Egy Zizi naplója 10, Egy Zizi naplója 11, Egy Zizi naplója 12, Egy Zizi naplója 13, Egy Zizi naplója 14, Egy Zizi naplója 15, Egy Zizi naplója 16, Egy Zizi naplója 2, Egy Zizi naplója 3, Egy Zizi naplója 4, Egy Zizi naplója 5, Egy Zizi naplója 6, Egy Zizi naplója 7, Egy Zizi naplója 8, Egy Zizi naplója 9, Egy Zizi naplója barátság doboz, Egy Zizi naplója jéghercegnő, Egy Zizi naplója kezdőkészlet, Egy Zizi naplója könyvek, Egy Zizi naplója összes rész, Egy Zizi naplója részei, Egy Zizi naplója sorozat, Egy Zizi naplója sorozat részei, Egy Zizi naplója szülinap, Nikki Maxwell, Rachel Renée Russell: Egy Zizi naplója