Szállítás és fizetés

Szállítási módok és költségek

vásárlás összértéke Átvétel Bp. Podma-niczky u. 43. Átvétel Bp. Fehérvári út 133. Futáros házhoz szállítás Pick Pack Pontos átvétel Expressz házhoz szállítás
2000 Ft alatt 390 Ft 390 Ft 990 Ft 990 Ft 1 790 Ft
2000 Ft-tól 3000 Ft-ig 0 Ft 0 Ft 849 Ft 849 Ft 1 690 Ft
3000 Ft-tól 4000 Ft-ig 0 Ft 0 Ft 799 Ft 799 Ft 1 690 Ft
4000 Ft-tól 10000 Ft-ig 0 Ft 0 Ft 749 Ft 749 Ft 1 690 Ft
10000 Ft felett 0 Ft -100 Ft 0 Ft 0 Ft 1 690 Ft

Jelenleg csak Magyarországra szállítunk. A szállítási határidők a következők:

Szállítási / átvételi mód Szállítási idő*
Személyes átvétel eLogisztika ponton (Bp. VI. ker. Podmaniczky u. 43.) 1-2 munkanap
Futáros házhoz szállítás 1-4 munkanap
Expressz házhoz szállítás 1 munkanap
Pick Pack Pont-os átvétel 3-5 munkanap
Személyes átvétel a székhelyünkön (akár a rendelés napján, 1116 Budapest, Fehérvári út 133. fsz. 4.) 0 / akár a rendelés napján (ha az utalás időben megérkezik)
A legolcsóbb szállítási mód a személyes átvétel a Budapest, Podmaniczky u. 43. alatt található eLogisztika pontban, vagy a székhelyünkön.
A leggyorsabb szállítási mód az előre utalásos személyes átvétel a székhelyünkön vagy az expressz házhoz szállítás.

Fizetési módok

A fizetési módok a következő táblázat szerint vehetők igénybe: 

vásárlás összértéke Átvétel Bp. Podma-niczky u. 43. Átvétel Bp. Fehérvári út 133. Futáros házhoz szállítás Pick Pack Pontos átvétel Expressz házhoz szállítás
készpénz igen nem igen igen igen
előre utalás igen igen igen igen nem
bankártyás fizetés az interneten igen igen igen igen nem
bankkártyás utánvét nem nem igen általában igen
Ebben a webáruházban a következő módon fizethetsz:
 • utánvéttel: ezt akkor érdemes választani, ha a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor szeretnéd kiegyenlíteni. Az utánvétet készpénzzel vagy bankkártyával lehet rendezni a szállítástól függően, lásd a fenti táblázatot.
 • bankkártyával az interneten: ebben az esetben az OTP felületén keresztül intézhető biztonságosan a bankkártyás fizetés. A bankkártyád adatai nem kerülnek a birtokunkba. Szinte minden hazai és külföldön kibocsátott hitelkártyát és bankkártyát elfogadunk, és nem kell OTP ügyfélnek sem lenni hozzá. Nem lehet viszont OTP SZÉP kártyával, OTP Cafeteria kártyával és a Erzsébet utalvány plusz kártyával fizetni.
 • előre utalással: a rendelés értékét rendezheted a bankszámládról indított utalással is. Az utaláshoz szükséges információkat a rendelést visszaigazoló emailben találod majd.
A fizetési módokhoz kapcsolódó kedvezmények:
 • Házhoz szállítás vagy Pick Pack Pontos átvétel esetén előre utalásnál 50 forint engedményt adunk a végösszegből.
 • A online bankkártyás fizetés kedvezménye szintén 50 Ft, függetlenül a szállítási módtól.
 • Ha a bankkártyás fizetés nem sikerül, a feljövő oldalról visszatérhetsz a pénztárba, hogy másik szállítási és fizetési módot válassz.

Fontos, hogy előre fizetésnél csak akkor kezdjük meg a rendelés teljesítését, ha a banktól megkaptuk a fizetés visszaigazolását, vagyis ennyivel később történik a rendelés teljesítése. Addig a csomag még személyesen sem vehető át.

Kedvezmények

A webáruházban alkalmazott kedvezményeket itt gyűjtöttük össze.

Csomagolás

Csomagolási költséget nem számítunk fel.
Mindenképpen olyan csomagolást választunk, hogy a terméket megóvjuk a szállítás során fellépő gyakori sérülésektől. A csomagoláson kívülről látszhat a webshopunk neve.

 

Szállítással kapcsolatos részletes tudnivalók

 

1. Személyes átvétel az eLogisztika átvevőponton

Az eLogisztika átvevőponton kellemes környezetben, barátságos kiszolgálás mellett veheted át csomagjaidat a legkedvezőbb díjazással és az egyik leggyorsabb szállítással.
Az átvevőpont a 1067 Budapest, Podmaniczky u. 43-ban található. Nyitva tartás H: 12-18 óra között, K-P: 10-18 óra között. Jól megközelíthető tömegközlekedéssel (közel van a Nyugati pályaudvarhoz) és autóval is. A környéken általában jól lehet parkolni is. Telefonszám: 06 1 704-2848
Szállítási határidő: általában 1 munkanap
Hogyan juthatsz a csomaghoz?
Az eLogisztika pont e-mailben fog értesíteni, ha a csomagod már átvehető. (Fontos, hogy az eLogisztika pont nem a mi üzletünk, ezért meg kell várni, hogy a csomagot mi odaszállítsuk!) Ezután 5 munkanap áll rendelkezésedre, hogy nyitvatartási időben átvedd a csomagot (kérésedre az 5 munkanapos időtartamot meghosszabbíthatjuk).
Az átvételhez mondd el a pultnál, hogy kinek a nevére, milyen rendelési számmal és kitől (a scifimarket.hu-tól) érkezett csomagod. (Ezek az információk a webshop visszaigazoló levelében is benne lesznek.)
Ugyanezen információk birtokában helyetted más is átveheti a csomagot, ha te személyesen nem tudsz érte menni.
Az eLogisztika ponton az utánvétes fizetés csak készpénzzel lehetséges. Előre lehet fizetni átutalással vagy interneten bankkártyával.

eLogisztika.hu átvételi pont Budapesten, a Podmaniczky u. 43-ban, a Nyugati Pályadudvarnál
 

2. Házhoz szállítás futárral

Házhoz szállítás esetén a futár az általad megadott címre viszi el a csomagot.
Szállítási határidő: a rendeléstől számítva 1-4 munkanap
Hogyan juthatsz a csomaghoz?
A futár a megadott címen 8 és 17 óra között fog keresni (célszerű olyan címet megadni, ahol általában 8-17 óra között tartózkodsz, pl.: munkahelyet). A csomag kiszállítása előtt a futár telefonon kapcsolatba léphet veled, illetve SMS / e-mail üzenetet küldhet. Ha a kézbesítés sikertelen, a futár másodszor is próbálkozik (erről szintén egyeztethet telefonon).
A csomagot átveheti a címzett, akit írásban meghatalmaztak vagy szóban megbíztak, de nem utánvétes csomagot átvehet a címen működő szervezet vezetője is.
Nem utánvétes csomag esetében érdemes meghatalmazást is adni annak, aki a csomagot átveszi (lehet papíron is meghatalmazást adni, de akár telefonon is közölhető a futárral, ha pl.: felhív).
Választható utánvétes fizetési módok: utánvétes fizetés a futárnak készpénzben vagy bankkártyával. Előre lehet fizetni átutalással vagy interneten bankkártyával.
További tájékoztatásért keresd a tof.hu oldalon az ÁSZF menüpontot.

 

3. Expressz házhoz szállítás

Expressz házhoz szállítás esetén a munkanapokon 17:00-ig feladott rendeléseket még aznap átadjuk az MPL-nek, és azt következő munkanapon kézbesítik.
Szállítási határidő: általában* 1 munkanap
Hogyan juthatsz a csomaghoz?
A csomag kiszállítása előtt SMS-ben vagy e-mailben kaphatsz tájékoztatást az MPL-től.
A futár a megadott címen 8 és 17 óra között fog keresni. Ha a kézbesítés sikertelen, a futár egy értesítőt hagy hátra, vagy ha keres telefonon, akkor egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről. A következő munkanapon újból megkísérlik a kézbesítést. Ha ez is sikertelen, akkor egy értesítőt hagynak hátra, amin feltüntetik, hogy melyik postahelyen és meddig vehető át a csomag (meddig őrzik).
Ha személyesen nem tudod átvenni a csomagot, akkor helyetted átveheti azt egy veled egy háztartásban élő felnőtt hozzátartozód, vagy más személy is, ha adsz neki meghatalmazást.
Választható utánvétes fizetési módok: készpénzes és bankkártyás fizetés a futárnak. A futárnak átvételkor jelezni kell, ha bankkártyával szeretnél fizetni. Előre lehet fizetni átutalással vagy interneten bankkártyával.

 

4. Pick Pack Ponton való átvétel

Pick Pack Pontok üzemelnek többek között az OMV és MOL töltőállomásokon, a Relay és Inmedio üzletekben (ezek főleg közlekedési csomópontokon és bevásárlóközpontokban találhatóak), illetve a Playersroom, Sportfactory és a Playmax üzleteiben, vagyis Magyarország 170 településének 500 pontján.
Szállítási határidő: általában legfeljebb 3-5 munkanap (budapesti címre max. 3-4 munkanap, nem budapesti címre max. 4-5 munkanap)
Hogyan juthatsz a csomaghoz?
A Pick Pack Pont e-mailben és SMS-ben értesít, amikor a csomag már átvehető.
Ezután a csomagot a választott átvételi pont nyitvatartási idejében veheted át, ami széles határok között változhat. OMV és MOL kutak esetében akár 0-24 óra között, egyes Relay és Inmedio üzletek korán reggeltől estig tartanak nyitva.
A csomag 7 naptári napig vehető át egy Pick Pack Ponton. Ha meg szeretnéd hosszabbítani az átvehetőséget, azt neked kell jelezni a Pick Pack Pontok ügyfélszolgálatán (tőlünk ilyen kérés nem fogadnak el).
Ha személyesen nem tudsz elmenni a csomagért, akkor más is felveheti azt.

Választható utánvétes fizetési módok: készpénzes és bankkártyás fizetés a helyszínen. Előre lehet fizetni átutalással vagy interneten bankkártyával.

5. Személyes átvétel székhelyünkön

A csomagok átvehetők székhelyünkön is (1116 Bp., Fehérvári út 133. fsz. 4. - a 17-es, 41-es, vagy 47-es villamos Kalotaszeg utcai megállója), ez a leggyorsabb átvételi mód, ezért sürgős esetekre ajánljuk.

Szállítási határidő: a csomag akár a rendelés napján átvehető
Hogyan juthatsz a csomaghoz?
A székhelyünkön való átvételt a következő feltételekkel tudjuk biztosítani:
 • a számla előre utalással vagy bankkártyával rendezve lett (a délelőtti utalás délutánra általában megérkezik, tehát a délelőtt utalt rendelések valószínűleg még aznap átvehetők)
 • a rendelés teljesíthetőségéről visszaigazolást küldtünk. (Ha az utalásnak már meg kellett érkeznie, de mi mégsem küldtünk visszaigazolást, akkor lépj kapcsolatba velünk 70/565-14-22-es telefonszámon vagy e-mail-ben: scifimarket@scifimarket.hu)
 • ha a megrendelést visszaigazoltuk, akkor munkanapokon reggel 7 és 8:30 illetve délután 17 és 18 óra között vehető át a csomag (ettől eltérő időpontban egyelőre nem garantálható, hogy ott leszünk, de más időpontot is egyeztethetünk). Nincs kapucsengő, de ha a 70/565-14-22-es telefonszámon jelzik a megérkezést, ajtót nyitunk.
 • az átvételnél kérni fogjuk a megrendelő nevét, és a megrendelés számát
Választható fizetési módok: utánvéttel nem tudsz fizetni, csak előre utalással vagy az interneten bankártyával.
 
*ha a termék megtalálható raktárunkban. A raktáron nem lévő termékek szállítási határidejére bizonytalan.
blog comments powered by Disqus
Miért tőlünk vásárolj? + hírlevél

Bankkártyás fizetés interneten és futárnál!
300 Ft-os kupon és 3 e-book feliratkozóknak!
Email*:
Beváltás 3000 Ft-tól. Részletek
Ingyenes szállítás
Minden vásárláshoz
 • 5% kedvezményre jogosító kód
 • Könyvjelző minden könyvhöz.
Minden 2000 Ft feletti vásárláshoz grantált ajándék.
(A Pénztárban választhatod ki.)
Szállítás Futár Átvétel Bp.
0-2.000 Ft 990 Ft 390 Ft
2.000-
3.000 Ft
849 Ft 0 Ft
3.000-
4.000 Ft
799 Ft 0 Ft
4.000-
10.000 Ft
749 Ft 0 Ft
10.000 Ft
felett
0 Ft 0 Ft
Határidő 1-4 nap* 0-2 nap
Fizetés KP,
utalás, bankkártya
Csomagolási és fizetési költség nincs. További szállítási módok.
 • 300 Ft-os hírlevélkupon. A kuponbeváltásról bővebben.
 • futárnál utalásos fizetéskor 50 Ft kedvezmény
 • online bankkártyás fizetéskor 50 Ft kedvezmény

Vásárlás regisztráció nélkül, egyszerűen >>
*expressz futárral gyorsabb

Szerzők, gyártók:
info doboz
Kérdésed van?

We also speak English!