A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, az "Elutasítom" gombbal letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
OK

Garancia

A Scifimarket.hu-nál komolyan vesszük, hogy amit ígérünk, azt be is tartsuk. Ennek szellemében állapítottuk meg a határidőket, és ezért dolgozunk csak saját raktárkészlettel. (Hogy a szállítás ne függjön a beszerzés bizonytalanságától.) 
10 év működés és 10 000 kiszolgált rendelés tapasztalata, hogy így a vásárlások 99%-a problémamentes.

A fennmaradó eseteket általában a könyvek cseréjével (pl.: tévedésnél vagy sérült könyvnél), vagy a 14 napos, indoklás nélküli elállással tudjuk orvosolni.
De a legfontosabb, hogy ilyen esetben ne habozz kapcsolatba lépni velünk!
Rendelkezésedre állunk e-mailben, telefonon (munkanapokon 8-18 óra között, +36 70 565 14 22), és chat-en (élőben munaknapokon 12-17 óra között mindig, de gyakran ezen kívül is).

Néhány felmerülő kérdésre külön is kitérnénk itt:

Tartok az internetes vásárlástól. Biztos, hogy minden rendben fog zajlani?

Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy rendelj utánvéttel! Utánvétes vásárlás esetén csak a csomag átvételekor kell fizetned, amivel minimálisra csökkentheted a kockázatokat.

Rengeteg szállítási mód közül választhatsz, biztos, hogy lesz közöttük olyan is, ami nem csak biztonságos, de kényelmes is számodra. A szállítási módokról bővebben itt talász információkat.

Késik a csomag, mit tegyek?

Keress meg minket a "Kapcsolat" menüpontban található elérhetőségeink valamelyikén, és mi kiderítjük, mi a késés oka!

A csomagban található termék hibás, mit tegyek?

Hibás termék esetén a hatályos szavatossági jogok és az ÁSZF szerint történik a probléma orvoslása (általában cserével). A továbbiakért keress meg minket a "Kapcsolat" menüpontban található elérhetőségeink valamelyikén.

Elállás 14 napon belül, avagy mégsem szeretném a megrendelt terméket, mit tegyek?

A csomag kézhezvétele után 14 napig van lehetőséged indoklás nélkül elállni a vásárlástól. A csomagot lemondhatod a megrendelés után, de még a csomag kézhezvétele előtt is. Kézhezvétel után neked kell gondoskodni a csomag visszaszállításáról.

Elálláskor mi (a termék visszaérkezése után 14 napon belül) visszafizetjük a termék árát illetve a szállítási és egyéb felmerült, törvényileg meghatározott költségeket, téged csak a termék visszaszállításának költsége terhel. (Utánvéttel visszaküldött csomagokat nem veszünk át.) Expressz kiszállítási díj esetén normál szállítási díjat térítünk vissza.

Az elállási jogot nem lehet gyakorolni kép-, hang-, vagy videófelvétel és szoftverek esetén, ha a csomagolást már felbontották, illetve letölthető termékek esetében, ha a letöltés már megkezdődött.

Az elállás részletes feltételeit az ÁSZF-ben találod, ez a rövidített tájékoztató nem helyettesíti az ÁSZF-et!