A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, a "Beállítások" alatt letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat

Garancia

Tartok az internetes vásárlástól. Biztos, hogy minden rendben fog zajlani?

Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy rendelj utánvéttel! Utánvétes vásárlás esetén csak a csomag átvételekor kell fizetned, amivel minimálisra csökkentheted a kockázatokat.

Rengeteg szállítási mód közül választhatsz, biztos, hogy lesz közöttük olyan is, ami nem csak biztonságos, de kényelmes is számodra. A szállítási módokról bővebben itt talász információkat.

Késik a csomag, mit tegyek?

Keress meg minket a "Kapcsolat" menüpontban található elérhetőségeink valamelyikén, és mi kiderítjük, mi a késés oka!

A csomagban található termék hibás, mit tegyek?

Hibás termék esetén a hatályos szavatossági jogok és az ÁSZF szerint történik a probléma orvoslása. A továbbiakért keress meg minket a "Kapcsolat" menüpontban található elérhetőségeink valamelyikén.

Elállás 14 napon belül, avagy mégsem szeretném a megrendelt terméket, mit tegyek?

A csomag kézhezvétele után 14 napig van lehetőséged indoklás nélkül elállni a vásárlástól. A csomagot lemondhatod a megrendelés után, de még a csomag kézhezvétele előtt is. Kézhezvétel után neked kell gondoskodni a csomag visszaszállításáról.

Elálláskor mi (a termék visszaérkezése után 14 napon belül) visszafizetjük a termék árát illetve a szállítási és egyéb felmerült, törvényileg meghatározott költségeket, téged csak a termék visszaszállításának költsége terhel. (Utánvéttel visszaküldött csomagokat nem veszünk át.) Expressz kiszállítási díj esetén normál szállítási díjat térítünk vissza.

Az elállási jogot nem lehet gyakorolni kép-, hang-, vagy videófelvétel és szoftverek esetén, ha a csomagolást már felbontották, illetve letölthető termékek esetében, ha a letöltés már megkezdődött.

Az elállás részletes feltételeit az ÁSZF-ben találod, ez a rövidített tájékoztató nem helyettesíti az ÁSZF-et!