A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, az "Elutasítom" gombbal letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
OK

Minecraft könyvek

Rendezés:

Ismerd meg a Minecraft világát Minecraft könyveinkkel!

A Minecraft anno egy egészen minimalisztikus indie sandbox játékként kezdte meg pályafutását, mára azonban igazi világsikert élvez, és vannak olyan iskolák, melyek a Minecraft segítségével tanítják a fizikát! Talán ez lehet az oka annak, hogy rengeteg könyv jelent meg a Minecraft-hez az elmúlt években, és ezek a könyvek nem is csak sztorira koncentrálnak (bár jelentek meg Minecraft regények és Minecraft mesekönyvek is gyerekeknek), hanem úgymond útmutatóként szolgálnak a játék számos területeinek megismeréséhez.

A Minecraft könyvek között találhatsz olyat, amely a szörnyeket jellemzi, olyat, amely a túlélést segíti a komolyabb nehézségi fokozatokon, valamint olyat is, mely az építkezésben és a különböző építkező elemek megismerésében segít. Ezek a hasznos útmutatók biztosítják számodra is, hogy kihozhasd a Minecraft-ból a maximumot. Magának a játéknak egyébként van egy survival (túlélési) és egy sandbox (kreatív) módja, melyekben mind más a célja a játékosoknak.

A sandbox-ot inkább művészek, nagy építő projektek kivitelezői használják, ráadásul remekül meg lehet tanulni itt az elektromosság, a kapcsolók és egyebek alapjait. A survival inkább a felfedezőknek és kalandvágyóknak van, azonban mindkét módhoz szükség lehet Minecraft könyvekre és útmutatókra, hogy igazán sikeresek legyünk. Ez különösen igaz a sandbox-ra. De nem csak a puszta elinduláshoz jelentek meg segítő könyvek, hanem rengeteg kötet tartalmaz kidolgozott ötleteket is a Minecrafthoz.

A Craig Jelley által írt Útmutató a Vöröskőhöz, valamint Útmutató a Kreatív Módhoz könyvek remek idegenvezetőként szolgálhatnak számodra is, hogy megismerd a kreatív mód lehetőségeit és egészen egyedi dolgokat készíts egy játékon belül! Tekintsd meg Minecraft könyveinket még ma!

Kapcsolódó keresések: Minecraft könyv, Blokkopédia, Minecraft: A harc kézikönyve, Minecraft: Az építés kézikönyve, Minecraft: Dungeons könyv, Minecraft: Harcosok kézikönyve, Minecraft kezdőknek könyv, Minecraft könyv kezdőknek, Minecraft könyv Libri, Minecraft könyv Líra, Minecraft könyv online, Minecraft könyvek magyarul, Minecraft matricás könyv, Minecraft mesekönyv, Minecraft regények, Minecraft: Vöröskő kézikönyv, Minecraft: Építés kézikönyve, Minecraft évkönyv 2019, Minecraft: Útmutató a bűbájokhoz és a bájitalokhoz, Minecraft útmutató könyv, Mojang Minecraft könyv, Minecraft könyv gyerekeknek, Minecraft könyvek magyarul, Egy kocka naplója, Egy kocka naplója 2, Egy kocka naplója 1, Egy kocka naplója 3, Egy kocka naplója 4, Egy kocka naplója 5, Egy kocka naplója sorozat, Minecraft family, Wimpy steve