A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, az "Elutasítom" gombbal letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
OK

Minecraft könyvek

Rendezés:

Ismerd meg a Minecraft világát Minecraft könyveinkkel!

A Minecraft anno egy egészen minimalisztikus indie sandbox játékként kezdte meg pályafutását, mára azonban igazi világsikert élvez, és vannak olyan iskolák, melyek a Minecraft segítségével tanítják a fizikát! Talán ez lehet az oka annak, hogy rengeteg könyv jelent meg a Minecraft-hez az elmúlt években, és ezek a könyvek nem is sztorira koncentrálnak, hanem úgymond útmutatóként szolgálnak a játék számos területeinek megismeréséhez.

A Minecraft könyvek között találhatsz olyat, amely a szörnyeket jellemzi, olyat, amely a túlélést segíti a komolyabb nehézségi fokozatokon, valamint olyat is, mely az építkezésben és a különböző építkező elemek megismerésében segít. Ezek a hasznos útmutatók biztosítják számodra is, hogy kihozhasd a Minecraft-ból a maximumot. Magának a játéknak egyébként van egy survival (túlélési) és egy sandbox (kreatív) módja, melyekben mind más a célja a játékosoknak.

A sandbox-ot inkább művészek, nagy építő projektek kivitelezői használják, ráadásul remekül meg lehet tanulni itt az elektromosság, a kapcsolók és egyebek alapjait. A survival inkább a felfedezőknek és kalandvágyóknak van, azonban mindkét módhoz szükség lehet Minecraft könyvekre és útmutatókra, hogy igazán sikeresek legyünk. Ez különösen igaz a sandbox-ra.

A Craig Jelley által írt Útmutató a Vöröskőhöz, valamint Útmutató a Kreatív Módhoz könyvek remek idegenvezetőként szolgálhatnak számodra is, hogy megismerd a kreatív mód lehetőségeit és egészen egyedi dolgokat készíts egy játékon belül! Tekintsd meg Minecraft könyveinket még ma!