A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, az "Elutasítom" gombbal letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
OK

Rólunk

A sci-fi jó!

Kelemen Szabolcs vagyok, a ScifiMarket.hu alapítója, és sci-fi rajongó.

Már gyerekként is érdekelt minden történet, amiben modern technika volt. Rajzfilmektől kezdve a Star Trek-ig jöhetett bármi, nem is beszélve a számítógépes játékokról.

Meghatározó élmény volt a Csillagok Háborúja trilógia, amit elég későn, de azért még az előzmény széria megjelenése előtt láttam (akkoriban nehezebb volt hozzájutni).

Könyvben sokáig nem olvastam sci-fit, mert egy-két rossz választás hosszú időre elvette a kedvemet. A fordulatot a Galaxis útikalauz sorozat hozta meg, ami egy pörölycsapással ért fel. A középiskola végére kiolvastam az ötrészes „trilógia” összes kötetét, és utána szinte bármilyen sci-fi könyv jöhetett.

Már egyetemre jártam, amikor megismerkedtem Asimov műveivel. Ezen kívül olvastam utópiákat (pl.: 1984, Szép új világ), és rengeteg könyvet a Csillagok Háborúja univerzumából. Manapság a Dűne sorozatot és a Galaktika magazint forgatom.

Azért alapítottam ezt a webshopot, mert szívesen foglalkozom sci-fivel és mivel elgondolkodtatja az olvasót, nem csak anyagilag tartom hasznosnak terjeszteni. Az alapítás melletti legfőbb okom mégis az volt, hogy több könyvterjesztő hozzáállásával nem voltam elégedett, és ScifiMarket.hu-n igyekszem az ő hibáikat elkerülni, főleg, mert "kereskedő" családból származom (erről talán tanúskodnak a rólunk leadott vélemények is, amik itt találhatóak). 

2008 óta üzemeltetek weboldalakat, a cégem az első weboldal (Tőzsdeász.hu) után kapta a nevét.

Jó szórakozást kívánok a ScifiMarket.hu termékeihez!

A szolgáltató adatai:
Cégnév: Tőzsdeász Kft.
Szolgáltató székhelye: 1116, Budapest, Fehérvári út 133. fszt. 4.
Cégjegyzékszám: 01-09-988371
Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
E-mail: scifimarket@scifimarket.hu
Telefon: (+36) 70 565 14 22
Adószám: 23996685-2-43

Kelemen Szabolcs, 2014