A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, az "Elutasítom" gombbal letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
OK

Leiner Laura könyvek

Rendezés:

Olvasni menő? Még szép!

Ha tele van már a hócipőd az iskolával, eleged van a pasikból meg a szüleidből is, akkor van megoldás, ugyanis a Leiner Laura könyvek mind neked szólnak! Amennyiben már attól is felszaladt a szemöldököd, ahogy elolvastad a címet, akkor te nyilván nem vagy az a tipikus könyvmoly. Ez persze nem baj, nem kell, hogy mindenki olvasással töltse az összes szabadidejét. Van itt azonban néhány olyan mű, amelyeket biztosan nagyon szeretni fogsz majd. Nyugalom, semmi kötelező olvasmány, ezek a Leiner Laura könyvek ugyanis kifejezetten neked készültek.

Valaki átérzi a problémáidat!

Mit szólnál ahhoz, ha beleshetnél olyan lányok életébe, akik ugyanolyan problémákkal küzdenek, mint te? Ha most éppen egy olyan szituációban vagy, amire úgy érzed, nincs megoldás és nem tudod, mi lenne a helyes lépés ebben a helyzetben, akkor meríts erőt ezeknek a lányoknak az életéből. Ott van például Reni, akit végig kísérhetsz a gimnázium mind a négy évén keresztül a Szent Johanna gimiben. Ha szerelmi gondjaid vannak, akkor a te kedvenced Lia lesz („Akkor szakítsunk”), aki éppen Karácsony előtt szakít a pasijával, ám ennek ellenére a lehető legjobbat hozza ki a szituációból, ezzel együtt pedig a szilveszteréből. Amennyiben pedig titokban többször álmodtál már arról, hogy egyszer majd nem csak az iskolai énekkarban vagy a zuhany alatt énekelsz, hanem egyszer igazi sztárként lépsz majd a színpadra, Bexi sztoriját egyenesen imádni fogod.

Van egy gimnazista lányod? A legjobb helyen jársz!

Tisztában vagyunk azzal, mekkora kihívás ebben az életkorban rábírni a fiatalokat az olvasásra, különösen úgy, hogy az okostelefon, a videojátékok és a televízió igen nagy konkurenciát jelentenek a könyvek számára. Viszont a tapasztalat azt mutatja, hogy ha egyszer ráéreznek a fiatalok egy ízlésüknek megfelelő olvasmányra, akkor nem csak hasznosan tölthetik el a szabadidejüket, de akár megoldást is találhatnak a lelkükben zajló problémákra. E könyvek főhősei ugyanis mind fiatal lányok, akik igen hasonló gondokkal küzdenek, mind a te gyermeked. Szóval ha van valami, amivel kiimádkozhatod a kezéből a telefonját, akkor ezek a könyvek pontosan ilyenek. Nem beszélve arról, hogy rengeteg erőt és pozitívumot tud meríteni egy ifjú hölgy ezekből a történetekből, legyen szó szerelmi bánatról, iskolai nehézségekről vagy titkos álmokról.