A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, a "Beállítások" alatt letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
Termékek Menü

A körözött személy: Obi-Wan Kenobi

Kelemen Szabolcs

Anakin és Obi-Wan nem éppen barátként váltak el a Mustafar bolygón történt párbajuk után. Anakin (illetve akkor már Darth Vader) teste megégett, végtagjai levágva, és ezért főleg Obi-Wan volt a felelős. Érthető, hogy Vader különös figyelmet szentelt Obi-Wannak, amikor a megmaradt Jedik fekutatására került a sor.

Akár személyes okok vezérelték, akár a Galaktikus Birodalom érdekei, valószínűleg hasonló körözést adtak ki az Új reményig bújkáló Obi-Wan Kenobi ellen:

Körözés Obi-Wan Kenobi ellen

A Galaktikus Birodalom körözést ad ki Obi-Wan Kenobi ellen a Birodalom rendjének veszélyeztetése, felségárulás és szándékosan elkövetett gyilkossági kísérlet miatt.

Születési hely Stewjon
Születési idő B.e. 38
Fotó
Faj ember
Testsúly 77 kg
Magasság 1.82 m
Szemszín szürkéskék
Bőrszín világos
Hajszín aranybarna

Mindnyájunk közös érdeke, hogy a veszélyes elemek ne garázdálkodjanak szabadon, ezért a nyomravezetőnek 1 millió Galaktikus Kreditet ajánlunk fel.

A körözött személy veszélyes. Észlelése esetén ne közelítse meg, hanem értesítse a legközelebbi Birodalmi szervet.

Coruscant, B.sz. 1.

Őcsászári felségének, Palpatinnak képviseletében:

Darth Vader nagyúr, sk.

blog comments powered by Disqus