A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, a "Beállítások" alatt letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
Termékek Menü

A teljes Twilight/Alkonyat könyvsorozat csomagban [Stephenie Meyer]

Ár:
16.996 Ft
15.296 Ft
Kedvezmény: 10%
Már csak később lesz kapható
Gazdaságos csomagajánlat a Twilight könyvsaga sorozat mind a 4 könyvére Stephenie Meyer tollából. Bővebben...
Spórolás ikon (pénzeszsák)
Spórolj akár
550 Ft-ot!
 
Gyors kiszolgálás ikon (stopperóra)
Vedd át akár
még ma!
 
Választható ajándék ikon
Választható
játék/ajándék
 
Telefon ikon
Telefonos
rendelés
 
 
  Futár Podmaniczky u. Fehérvári ú. Pick Pack P. FoxPost Posta...
Szállítási díj* 0 Ft 0 Ft -200 Ft -100 Ft 0 Ft
Szállítási idõ 1-4 mn.** 1-3 mn.** 0 mn.** 1-6 mn.** 1-4 mn.**
  Szállítási díj* Szállítási idõ
Futár 0 Ft 1-4 mn.**
Podmaniczky u. 0 Ft 1-3 mn.**
Fehérvári ú. -200 Ft 0 mn.**
Pick Pack P. -100 Ft 1-6 mn.**
FoxPost 0 Ft 1-4 mn.**
Posta...
*más extra díj NINCS, **munkanap [utánvéttel, ha raktáron van], Fizetési módok...
Többet egy csapásra? (Pipáld ki, amit még a kosárba tennél):
Betűs ajándéktasak, közepes (10x18x22,5 cm) Betűs ajándéktasak, közepes (10x18x22,5 cm)
389 Ft
A beavatott sorozat 4 könyve csomagban [Veronica Roth] A beavatott sorozat 4 könyve csomagban [Veronica Roth]
11.960 Ft 10.166 Ft
Menny.:

Leírás

Együtt jobban megéri, mert ingyenes a szállítás!
A csomag tartalma: Alkonyat/Twilight [Twilight saga sorozat 1. könyv], Újhold/New Moon [Twilight saga sorozat 2. könyv], Napfogyatkozás/Eclipse [Twilight saga sorozat 3. könyv, Stephenie Meyer], Hajnalhasadás/Breaking Dawn [Twilight saga sorozat 4. könyv]

Alkonyat: az ősi téma modern köntösben

Az, hogy egy egyszerű földi halandó beleszeret egy vámpírba, a romantikus irodalom állandó témája. Szinte a műfajjal egyidős jelenségről van szó, hiszen a vámpírok elegánsak, titokzatosak, és a sötétséget sem nélkülöző életük tálcán kínálja a történet bonyodalmait, amik gyakran – de nem mindig – tragédiába is torkollnak.

A hagyományos romantikus vámpíros regények közt új fejezetet nyitott az Alkonyat c. könyv.

Stephenie Meyer könyvsorozatában három fiatal főszereplő sorsát követhetjük nyomon. Bella Swan egy esetlen, tinéves szépség, akiről kevés jellemzőt tudunk meg – így sokan tudnak azonosulni vele. Beleszeret Edward Cullenbe, aki vámpír, és a szenvedélyes szerelem ígértetét hordozza, de természetéből adódóan igen szeszélyes is tud lenni, ami könnyen odáig vezethet, hogy a szeretteit is bántja. Bella megismerkedik Jacob Blackkel is, aki viszont farkasember, és Edwarddal ellentétben a mély és tartalmas kapcsolatot jelenti.

A történet gerincét a fantasy elemek képezik: a legfőbb konfliktusforrás az, hogy milyen a vámpírok természete, hogy a farkasemberek farkasemberek, és a két nem-emberi faj között állandó rivalizálás is van. A lényeg azonban a három főszereplő kapcsolata, amire gyakran vetül a három faj sajátosságainak árnyéka.

Akik látták a filmeket, vagy olvasták legalább egy alkonyat könyvet, azok közül kevesen tudnak semlegesek maradni. Sokan felróják a történet hibájának, hogy Bella viselkedése – akár akarva, akár akaratlanul – sokak sorsát pecsételi meg, és a szerző a nemiség ábrázolásánál is sok kritikát kapott, mivel ezen a téren meghatározó volt Stephenie Meyer mormon vallása, és emiatt a házasság előtt szinte semmi nem történik a főszereplők között (ezért is érthetetlen, hogyan ihlethette a sorozat A szürke ötven árnyalatát, amitől Meyer is elhatárolódik). Az olvasók imádják a könyv stílusát, miközben az írószakma egyes tagjai (mint pl.: Stephen King) a szerzőt azzal vádolják: nem is tud írni.

Az mindenesetre biztos, hogy egy-egy új alkonyat könyv megjelenését ugyanúgy éjszakába nyúló virrasztás előzte meg, mint pl.: a Harry Potter esetében. Az Alkonyat és a folytatásai sokmilliós eladott példányszámmal és rengeteg rekorddal büszkélkedhetnek. Azt viszont nehéz elvitatni a sorozat érdemei közül, hogy sokan ennek kapcsán kezdtek el olvasni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termékadatok:

Oldalszám 2503 oldal
Kiadó Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Tömeg 2838 g