A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, az "Elutasítom" gombbal letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
OK

A teljes Twilight/Alkonyat könyvsorozat csomagban [Stephenie Meyer]

16.448 Ft
Többet egy csapásra? (Pipáld ki, amit még a kosárba tennél):
Menny.:
Már csak később lesz kapható
Gazdaságos csomagajánlat a Twilight könyvsaga sorozat mind a 4 könyvére Stephenie Meyer tollából. Bővebben...
Választható ajándék ikon
Választható
játék/ajándék
Spórolás ikon (pénzeszsák)
Spórolj akár
350+ Ft-ot!
Óra ikon
Gyorsan
kell?
Ajándék ikon
Küldd
ajándékba!
Naptár ikon
Későbbi
szállítás
Telefon ikon
Telefonos
rendelés
Kommunikáció ikon
Kérdezz
tőlünk!
Futár (Sprinter,MPL)SzemélyesFoxPostMPL aut., PPPPosta/Packeta
Szállítási díj*0 Ft-200 Ft0 Ft0 Ft0 Ft
Szállítási idõ1-4(5) mn.**0-3 mn.**1-4 mn.**1-5 mn.**1-5 mn.**
Szállítási díj*Szállítási idõ
Futár (Sprinter,MPL)0 Ft1-4(5) mn.**
Személyes-200 Ft0-3 mn.**
FoxPost0 Ft1-4 mn.**
MPL aut., PPP0 Ft1-5 mn.**
Posta/Packeta0 Ft1-5 mn.**
elfogadott fizetési módok
*más extra díj NINCS, **munkanap, raktárról Fizetési módok...
Eredeti ár: 19396 Ft. |Visszatérők kuponjával 15626 Ft.|Hírlevél kuponnal 16148 Ft.

Leírás

Több könyv egy helyről, fárasztó keresgélés nélkül!
Továbbá Magyarországra van ingyenes házhoz szállítás (pl.: ingyenes a szállítás Sprinter vagy MPL futárszolgálattal).
Ráadásul a könyvek egyesével megrendeléséhez képest így általában egy kötetre kevesebb kartoncsomagolás (és hulladék) jut.

A csomag tartalma: Alkonyat/Twilight [Twilight saga sorozat 1. könyv], Újhold/New Moon [Twilight saga sorozat 2. könyv], Napfogyatkozás/Eclipse [Twilight saga sorozat 3. könyv, Stephenie Meyer], Hajnalhasadás/Breaking Dawn [Twilight saga sorozat 4. könyv]

Alkonyat: az ősi téma modern köntösben

Az, hogy egy egyszerű földi halandó beleszeret egy vámpírba, a romantikus irodalom állandó témája. Szinte a műfajjal egyidős jelenségről van szó, hiszen a vámpírok elegánsak, titokzatosak, és a sötétséget sem nélkülöző életük tálcán kínálja a történet bonyodalmait, amik gyakran – de nem mindig – tragédiába is torkollnak.

A hagyományos romantikus vámpíros regények közt új fejezetet nyitott az Alkonyat c. könyv.

Stephenie Meyer könyvsorozatában három fiatal főszereplő sorsát követhetjük nyomon. Bella Swan egy esetlen, tinéves szépség, akiről kevés jellemzőt tudunk meg – így sokan tudnak azonosulni vele. Beleszeret Edward Cullenbe, aki vámpír, és a szenvedélyes szerelem ígértetét hordozza, de természetéből adódóan igen szeszélyes is tud lenni, ami könnyen odáig vezethet, hogy a szeretteit is bántja. Bella megismerkedik Jacob Blackkel is, aki viszont farkasember, és Edwarddal ellentétben a mély és tartalmas kapcsolatot jelenti.

A történet gerincét a fantasy elemek képezik: a legfőbb konfliktusforrás az, hogy milyen a vámpírok természete, hogy a farkasemberek farkasemberek, és a két nem-emberi faj között állandó rivalizálás is van. A lényeg azonban a három főszereplő kapcsolata, amire gyakran vetül a három faj sajátosságainak árnyéka.

Akik látták a filmeket, vagy olvasták legalább egy alkonyat könyvet, azok közül kevesen tudnak semlegesek maradni. Sokan felróják a történet hibájának, hogy Bella viselkedése – akár akarva, akár akaratlanul – sokak sorsát pecsételi meg, és a szerző a nemiség ábrázolásánál is sok kritikát kapott, mivel ezen a téren meghatározó volt Stephenie Meyer mormon vallása, és emiatt a házasság előtt szinte semmi nem történik a főszereplők között (ezért is érthetetlen, hogyan ihlethette a sorozat A szürke ötven árnyalatát, amitől Meyer is elhatárolódik). Az olvasók imádják a könyv stílusát, miközben az írószakma egyes tagjai (mint pl.: Stephen King) a szerzőt azzal vádolják: nem is tud írni.

Az mindenesetre biztos, hogy egy-egy új alkonyat könyv megjelenését ugyanúgy éjszakába nyúló virrasztás előzte meg, mint pl.: a Harry Potter esetében. Az Alkonyat és a folytatásai sokmilliós eladott példányszámmal és rengeteg rekorddal büszkélkedhetnek. Azt viszont nehéz elvitatni a sorozat érdemei közül, hogy sokan ennek kapcsán kezdtek el olvasni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Termékadatok:

Oldalszám 2503 oldal
Kiadó Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Tömeg 2838 g
Nyelv magyar
Eredeti ár 19396Ft