A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, a "Beállítások" alatt letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
Termékek Menü

Az Idő Rövid Története Stephen Hawking-tól, avagy tudomány a regényben és regény a tudományban!

Stephen Hawking munkásságát sokan Einstein, Newton és sok egyéb hatalmas koponya tevékenységeivel vetik össze, hiszen rengeteg mindent hozzátett a tudományos világhoz felfedezései, elméletei és publikációi által. 

Hawking legalább akkora ikon éppen ezért, mint az előbb említett nevek. Az Idő Rövid Története az egyik legjelesebb munkássága, mely egy a teremtés témáját szellemesen és tudományosan megközelítő könyv. Kötelező olvasmány azok számára, akik szeretnének többet tudni a világ keletkezéséről és az egyik legnagyobb koponya véleményéről a témában, hiszen Hawking kutatása ilyen távlatokba is kiterjedt az évek alatt.

Stephen Hawking egyébként az emberiség legégetőbb kérdéseit vizsgálta, azaz az Univerzum keletkezésének és megszűnésének, a fekete lyukaknak, a térnek, az időnek és a téridőnek jellegét, valamint egymáshoz való viszonyát. Felfedezéseit és elméleteit egy abszolút olvasható regény formába öltötte, melyben 240 oldalon keresztül fogadhatjuk magunkba gondolatait. Az Idő Rövid Története egyébként már a címben is sokat elárul számunkra, hiszen a meglepően ellentétes jelentés pontosan a műből hivatott egy kis ízelítőt adni az olvasó számára.

Az idő története közel sem rövid, Hawking pedig arra próbál rávilágítani, hogy az univerzum titkai sokszor kifürkészhetetlenek, azonban a tudomány már a világban tapasztalható jelenségek túlnyomó részét meg tudja magyarázni. Könyvét előszeretettel ajánljuk számodra is, ha szereted a tudományos témákat és Stephen Hawking munkásságát. Rendeld meg akciós áron webáruházunkban!

blog comments powered by Disqus