A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, a "Beállítások" alatt letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat

Dan Brown hangoskönyv

Kelemen Szabolcs

A hangoskönyvek egyre népszerűbbek, Dan Brown pedig best-seller író.

Miből választhat az, aki Dan Brown hangoskönyvet szeretne hallgatni?

Egyelőre hiány van belőle... A Da Vinci-kód c. könyv borítója (szerző: Dan Brown)

Dan Brown nem egy könyve lett világsiker (összesen 200 milliónál is több eladott példánnyal büszkélkedhet), ezért természetes lenne az igény, hogy a könyveit hangoskönyv formában is el lehessen érni, pl.: azok számára, akiknek az olvasás nehézkesen megy, vagy akik autózás közben hallgatnák.

Ennek ellenére mi sajnos nem találtunk hivatalos hangoskönyvet ennek az írónak a műveihez, azonban egy nem hivatalos változatot itt el lehet érni.

Jó tudni

Nem hivatalos helyről több megoldás is kínálkozhat, azonban ezekkel bánjunk óvatosan két okból is:

  • Egyrész nehogy vírust kapjunk egy ellenőrizetlen / illegális letöltésekkel foglalkozó oldal meglátogatásakor. A fenti link egy kifejezetten hangoskönyv-gyűjtő oldal. Minket nem ért kellemetlen meglepetés, amikor meglátogattuk, és remélhetőleg biztonságos is marad.
  • A másik dolog, amit a nem hivatalos helyről beszerzett hangoskönyvekkel kapcsolatban lehet tapasztalni, az a problémás minőség. A profi hangoskönyveket stúdióminőségben rögzítik, egy kifejezetten feladathoz választott színésszel. Nem hivatalos helyen belefuthatunk amatőr változatokba, ahol a hangminőség és a felolvasó hangja, vagy előadásmódja sem feltétlenül kielégítő.