A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, az "Elutasítom" gombbal letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
OK

Film a Csütörtöki nyomozóklubból?

Miután Richart Osman A csütörtöki nyomozóklub könyve - a folytatásokkal karöltve - elsöprően sikeres lett, szinte magától értetődő, hogy a könyvek rajongói a megfilmesítésről kezdtek beszélni.

Már van gazdája

A csütörtöki nyomozóklub film változatának elkészülése úgy néz ki, hogy már biztos kezekbe került: a megfilmesítés jogait Steven Spielberg cége vásárolta meg, és a legutóbbi hírek szerint már a rendező is megvan: Chris Columbus. Ő nem csak rengeteg sikerfilmet jegyez, hanem ráadásul ezek közül több filmje könyvadaptáció is, pl.: a Percy Jackson és az olimposziak film, vagy a Harry Potter és a Bölcsek köve, vagy a Harry Potter és a Titkok kamrája.

A (lehetséges) szereplők

Három szereplő kilétét nemrégen nyilvánosságra hozták:

  • Ront Pierce Brosnan 
  • Elizabeth-et Helen Mirren
  • Ibrahimot Ben Kingsley

fogja játszani.

Szerintünk Helen Mirrentől és Ben Kingsley-től nem áll távol egy ilyen szerep, de számunkra Pierce Brosnan még mindig inkább James Bond, mint az Out-laws másik generációs férfi főszereplője.

Az IMDB szerint megvan a 4. szereplő is: Joyce szerepét Celia Imrie ölti majd megára, de még Jonathan Pryce is szerepelni fog benne.

Még több: krimi ~blog