A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, a "Beállítások" alatt letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
Termékek Menü

Ismerd meg a Leviatán Ébredése történetét, az igazi csillagközi sikersztorit!

Rengeteg sztori született már arról, hogy az emberiség elhagyta a szülőföldet és új világot kolonizálásába és meghódításába fogott. A Leviatán Ébredése is hasonló témákat feszeget, azonban olyan atmoszférával, karakterekkel és sztorival, melyek még az igazi sci-fi fanatikusokat is le fogják nyűgözni! 

A leviatán Ébredése könyvben az emberiség már meghódította a naprendszert; eljutott a Marsra, a Holdra, a Kisbolygóövbe és rengeteg további galaxisba, ahol kolóniák jöttek létre, azonban a kapcsolat ezen kolóniák között közel sem problémamentes. A főszereplőt Jim Holden személyében ismerhetjük meg, aki a Szaturnusz és az Öv között ingázó egyik jégbányász hajó tisztje. Jim és legénysége egy elhagyatott hajóra bukkannak, mely olyan titkot rejt, ami sok embert még a gyilkolásra is rávehet.

Az elképesztő fordulatokkal megáldott sztori az egész emberi világot felkarolja és konfliktusba keveri. A könyvben a történet több szálon is fut, tehát izgalmakból garantáltan nem lesz hiány! Főhősünknek meg kell akadályoznia egy galaxisméretű forradalmat, és meg kell tapasztalnia, hogy a szabályok az ’Övben’ teljesen máshogy működnek, mint otthon.

A Leviatán ébredése kifejezetten azoknak ajánlott, akik szeretik az űrutazásos témájú sci-fiket, valamint az ezzel járó atmoszférát és az egyedülálló karaktereket. A könyv története több kötetet is felölel, tehát jó időre lefoglalhatod magad, ha nem csak az első kötetet vásárolod meg. Rendeld meg te is a könyvet most akciós áron webáruházunkban, és merülj el a Leviatán Ébredése világában!

blog comments powered by Disqus