A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, az "Elutasítom" gombbal letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
OK

Könyvek Harry Potter világából és J. K. Rowlingtól

Rendezés:

Klasszikus Harry Potter könyvek teljes kollekciója a Scifimarket-nél!

A Harry Potter sokunk gyerekkorának legnagyobb sztorija volt. Az eggyel régebbi generáció jó eséllyel az összes könyvet olvashatta, ami nem is véletlen, hiszen a sztori hatalmas sikert élvezett már az első 1-2 könyv után. A Scifimarket most elhozza neked is a teljes Harry Potter kollekciót elérhető áron, ha szeretnéd a gyerekekkel megismertetni ezt a legendás történetet, mely olyan sokáig lekötötte a fiatalokat évekkel ezelőtt. Ha még magad sem olvastad minden könyvet, akkor itt a lehetőség, hogy felzárkózz, hiszen remek akciók várnak minden Harry Potter kötetre webáruházunkban! Online felületünkön a tejes Harry Potter kollekció megtalálható és megvásárolható, ráadásul elérhető már az új könyv, az Elátkozott Gyermek is, mely az író, J. K. Rowling új kötete.

A Harry Potter varázsvilága azonban nem áll meg a 8 könyvnél. Rowling egyéb művei, mint például a Legendás Állatok és Megfigyelésük, a Bogar Bárd meséi, valamint a Grindelwaldról szóló új filmsorozat könyv változata is megvásárolhatók nálunk kiváló áron, eredeti kiadásokban. Tagadhatatlan azonban, hogy a Harry Potter könyvek tették olyan híressé J. K. Rowling-ot, amilyen. A felejthetetlen karakterek és a hihetetlen fordulatok a történetben mind hozzájárultak ahhoz, hogy az egész világba bevésődjön a Harry Potter név, mely a legikonikusabb karakterek között szerepel jelenleg is. A könyvek kiváló elfoglaltságot biztosítanak az unalmasabb napokra vagy akkorra, amikor van egy kis szabadidőnk. Könyveink remek lehetőséget kínálnak arra is, hogy a fiatal generációval is megismertesd az egyik legnagyobb sikersztorit, mely valaha íródott. Nézz szét webáruházunkban minőségi könyveink között még ma!

Miért jó a gyerekednek, ha Harry Pottert olvas?

Mivel valószínűleg a többi gyerek is beszél Harry Potterről (ha másért nem, hát azért, mert minden ünnepkor levetítenek legalább egy részt), valószínűleg a Te gyerekedet is érdekelni fogják az ifjú varázsló kalandjai.
Már az első könyv is részletesebb a filmnél, ezért ha tényleg szeretne elmerülni a varázsvilágban, érdemes elolvasnia a könyveket. (Az viszont lehet, hogy a nagyon fiatalok figyelmét jobban leköti majd az illusztrált változat.)
Az igazi kérdés az, milyen tanúságokat szűrhet le belőle egy gyerek?

A tudás fontos

Tanulás nélkül még Harry Potter és Voldemort sem ment volna semmire, hiába születtek varázslónak. Viszont Harry Potter és barátai nem csak a távoli jövőnek tanulnak (hogy egyszer varázslók vagy boszorkányok legyenek), és nem is csak a mindennapi csínytevések kedvéért. Gyakran a saját tudásuk a kulcsa a központi problémának, amivel életeket menthetnek, és billenthetik jó irányba a Sötét nagyúr elleni küzdelmet.
Felnőtt szemmel persze komikusan hathat, hogy "véletlenül" pont az a három varázsigét bizonyul hasznosnak, amit éppen az adott évben tanultak meg, vagy milyen jól jön az, hogy Ron hobbija a varázslósakk, de ez a lényegen nem változtat: Harry Potter példájából látszik, hogy a tudás érték, és van értelme tanulni. Kell ennél jobb motiváció egy gyereknek?

A barátok fontosak

Bár Harry kiváló kviddicsjátékos, de varázslónak nem kiemelkedő. Egyedül esélye sem lett volna a Sötét nagyúrral szemben. De szerencsére nem is egyedül kellett szembenéznie vele, mert Ron és Hermione végig segítették.
Persze a 7 éves történet alatt előfordultak kisebb-nagyobb összezördülések közöttük, de a barátság fontosság állandó.

Történetek, amikből tanulni lehet

A Harry Potter könyvekben számtalan kisebb történet elevenedik meg, amik sok tanúságot hordoznak
A Malfoy családon és Hermione Grangeren keresztül bemutaja az író, hogy nem a származás, vagy a külsőségek számítanak. Lucius és Draco Malfoy is szörnyen büszke arra, hogy aranyvérűek, csak éppen ehhez igen szerény képességek járulnak. Draco nem jeleskedik különösen semmiben, apja pedig olyan gyáva, hogy Voldemort is alig veszi hasznát. Ezzel szemben Hermione az évfolyam legtehetségesebb boszorkányjelölje, pedig varázstalan szülők gyermeke.
Abból is számtalan leckét ad a történet, hogy a látszat gyakran csal: a második és az ötödik kötetben még Harry is gyanúba keveredik, de míg ő szerencsésen kimászik a slamasztikából, Hagridnak az egész életére rányomja a bélyegét, hogy ideális bűnbak lesz belőle.