A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, az "Elutasítom" gombbal letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
OK

Witcher/Vaják könyvek

Rendezés:

Vaják könyvek az igazi Witcher rajongóknak!

Geralt történetét már sokan ismerhetik a Witcher játéksorozatból, azonban maga a történet először egy könyvben jelent meg, mely több részben öleli fel a főhős történetét. A Vaják könyvek hasonló izgalmakat tartogatnak, mint a videójátékokban megismert motívumok, azonban rengeteg plusz információt is megtudhatsz kedvenc karaktereidről, ráadásul a teljes Witcher sztori a kezeid között lesz, ha könyveinket választod. A Vaják könyveket most rendkívül jó áron rendelheted meg, hiszen számos akciót tartunk jelenleg is webáruházunkban ezekre a népszerű könyvekre. Ha tényleg érdekel a Witcher világ és a részletesen kidolgozott történetek, valamint a ’lore’, akkor ezekkel a könyvekkel igazán elmélyülhetsz a témában.

Mit is érdemes tudni erről a világról? A legendás alkotó, Sapkowski már eleve ismert mítoszokból és mondákból merített ötletet mielőtt a legendás Geraltról szóló történeteit megalkotta. A mágiával és izgalmas csatákkal, valamint kalandokkal megáldott történetek bővelkednek lélegzetelállító eseményekben, fanyar humorban, szenvedélyes szerelemben és rejtelmes meglepetésekben, melyeket már sokan ismerhetnek a játékok világából. Sapkowski főhőse egy harcos és mágus, aki a fantáziavilág erkölcsi és természeti egyensúlya felett őrködik, miközben hírhedt átkokat tör meg és konfliktusokat próbál elsimítani a megfelelő díjazás ellenében. A Vaják könyvek remek szórakozást tartogatnak számodra is, ha szereted a fantasy-t és az izgalmas atmoszférát, valamint a részletesen kidolgozott háttértörténeteket. Ismerd meg könyveinket webáruházunkban!

Kapcsolódó információk