A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, a "Beállítások" alatt letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
Termékek Menü

Az Orwell: 1984 hangoskönyvről

A hangoskönyvek egyre népszerűbbek, George Orwell 1984 c. regénye pedig alapmű.
Miből választhat az, aki az 1984-et szeretné hallgatni hangoskönyvben?

Egyelőre hiány van belőle... 

George Orwell két legismertebb műve, az Állatfarm és az 1984 is világsiker, ezért természetes lenne az igény, hogy a könyveit hangoskönyv formában is el lehessen érni, pl.: azok számára, akiknek az olvasás nehézkesen megy, vagy akik autózás közben hallgatnák.

Ennek ellenére mi sajnos nem találtunk hivatalosan megvásárolható hangoskönyvet az 1984-hez, azonban készült egy hangoskönyv, ami Youtube-on elérhető két részre bontva (ehhez jó hallgatást kívánunk!)

Első rész:

Második rész:

Jó tudni

Nem hivatalos helyről több megoldás is kínálkozhat, azonban ezekkel bánjunk óvatosan, két okból is:

  • Egyrészt nehogy vírust kapjunk egy ellenőrizetlen / illegális letöltésekkel foglalkozó oldal meglátogatásakor. A fenti hangoskönyv eredetije a Vakok és gyengénlátók országos szövetségének jóvoltából készült, amiért egyrészt köszönet, másrészt remélhetőleg a Youtube-on sokáig elérhető marad az 1984 hangoskönyv változata.
  • A másik dolog, amit a nem hivatalos helyről beszerzett hangoskönyvekkel kapcsolatban lehet tapasztalni, az a problémás minőség. A profi hangoskönyveket stúdióminőségben rögzítik, egy kifejezetten feladathoz választott színésszel. Nem hivatalos helyen belefuthatunk amatőr változatokba, ahol a hangminőség és a felolvasó hangja, vagy előadásmódja sem feltétlenül kielégítő.
blog comments powered by Disqus