A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, a "Beállítások" alatt letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
Termékek Menü

Star Wars ep. VII. ajándéktárgyak a megjelenés előtt

Kelemen Szabolcs

Még nincs december. Szinte elviselhetetlenül messze a mozipremier, de a boltokat már elárasztották a SW 7 ajándéktárgyak.
Természetesen kapható Kylo Ren fénykardja. Van belőle világítós, nagy méretű vagy automatikusan nyíló teleszkópos kivitel. Ha úgy tetszik, vehetünk játék fénykardot szivacsból, hogy veszélytelenül lehessen vele püfölni.

De van néhány érdekesebb is, mint a fénykard!

Sisakok és jelmez Rohamosztagos és Kylo Ren sisak az Ébredő Erőből

Amikor az anyagot gyűjtöttem ehhez a cikkhez, még 2 hónap volt a film bemutatásáig, és előttünk állt 2015 Halloweenje is, amikor az USA-ban jelmezbe szokás öltözni.
Valószínűleg Darth Vader sosem fog kimenni a Halloween-divatból, de 2015-ben mi lenne jobb viselet egy beöltözős bulira, mint Kylo Ren vagy egy 1st Order rohamosztagos?

Ezek a felőtt méretű sisakok pont erre készültek.

Figurák

Az Ébredő Erő kapcsán kiadott Star Wars figurák, pl.: Kylo Ren, Csubakka, Yoda, Rohamosztagos, C-3PO Az új részhez kapcsolódóan kiadtak egy egységes figurasorozatot a fontosabb szereplőkkel.

A figurákban közös, hogy "bólogatósak" (mozog a fejük a nyakukon) és hogy a testükhöz képest nagy a fejük. Utóbbitól még Kylo Ren sem tűnik olyan félelmetesnek. Talán a vicsorgó Csubakka a legkomolyabb, C-3PO-nak pedig akkorák a szemei, mintha egy bagolynak több köze volna hozzá, mint Anakinnak.

 

Távirányítós BB-8

Távirányítós BB-8 droid - Sphero A végére hagytam a legjobbat. BB-8 valószínűleg már most népszerűbb, mint Jar Jar Binks valaha volt, a Sphero pedig olyan távirányítós játékot fejlesztett belőle, amihez hasonlót ritkán kapni.

Az irányításhoz okostelefon (iPhone vagy Android) szükséges - a készítők nem pazaroltak anyagot és energiát egy külön távirányítóra. De nem csak anyagtakarékosság miatt jó az okostelefon, ugyanis a korábban felvett "holografikus" üzeneteket is a képernyőre "vetítve" játssza le. (Akkor látszik, ha a telefon kameráját a BB-8-ra irányítod.)

A BB-8 reagál a tulajdonos hangjára és bizonyos önállósága is van. Meg lehet bízni járőrözéssel, vagy felderítéssel (feltételezem, hasonló módon végzi, mint egy robotporszívó, csak neki nem kell faltól falig mennie). Használat közben "rátanul" a készítőre és ettől függően kicsit máshogy viselkedik mindenkinél.

Hogy még futurisztikusabb legyen, nem szükséges áramforrást rádugni, ugyanis az akkumulátor töltése indukciós elven működik.

Te melyiket vennéd ajándékba? BB-8-at, figurát, vagy jelmezt? Esetleg Star Wars könyvet ?

blog comments powered by Disqus