A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, a "Beállítások" alatt letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
Termékek Menü

Szerelem, izgalmak, Neil Gaiman Amerikai Istenek!

A Neil Gaiman Amerikai Istenek egy igazi sikersztori, mely Árnyék nevű főszereplő kalandjairól és megpróbáltatásairól szól. A főhősnek fel kell fedeznie, hogy az élet nem is olyan magától értetődő, mint azt ő eredetileg gondolta. 

Lenyűgöző fordulatok és egészen új karakterek várnak téged is ebben a könyvben, melyről sokan úgy vélekedtek, hogy egy igazán egyedülálló alkotásról van szó ebben az esetben! Árnyék három évet kellett, hogy börtönben töltsön, közben pedig mindvégig csak azt a pillanatot várta, amikor szabadulása után végre újra együtt lehet szeretett feleségével. Szabadulása előtt pár nappal azonban feleségével szörnyű dolog történik, főhősünk élete pedig azonnal romokba dől.

Ekkor történik azonban, hogy egy különös idegen látogatja meg, aki furcsa módon sokkal többet tud róla, mint ő saját magáról. A Neil Gaiman Amerikai Istenek egyik legnagyobb mondandója, hogy a múlt sosem hal meg igazából. A kötet rengeteg izgalmat és váratlan fordulatot tartogat az olvasó számára. A főhős fejlődése rendkívül érdekes, a sztori pedig olyannyira magával ragadja az olvasót, hogy nehéz lehet néha letenni a könyvet!

Ha téged is érdekelnek a misztikus, bizarr történetek, akkor a Neil Gaiman Amerikai Istenek egy remek olvasmány lehet számodra is. A Hugo-, Nebula-, Bram Stoker és Locus-díjas, világszerte hatalmas sikert élvező regényt kibővített változatban vásárolhatod most meg webáruházunkban akciós áron. Több, mint 600 oldalnyi izgalom vár téged, tehát mindenképp érdemes lecsapnod erre a remek könyvre még ma!

blog comments powered by Disqus