A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, a "Beállítások" alatt letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
Termékek Menü

Ugorj bele a scifi világába az Asimov könyvekkel!

Ha minőségi scifi-re vágyik manapság valaki, akkor az Asimov könyvekkel nem igazán lehet mellé nyúlni.

Galaktikus birodalmak, űrcsaták, új kolóniák, izgalmas sztorik és karakterek várnak téged is az egészen elképesztő scifi világban, melybe Asimov kalauzol minket számos könyvében. Webáruházunkban elérhetők a legnagyobb Asimov sikersztorik, melyek között megtalálható az Alapítvány 7 könyve, az Alapítvány és Barátai és még rengeteg egyéb is!

Sok könyv ír manapság kolonizálásról, űrutazásról és egyéb fantasztikus témákról, azonban egyik sem írja őket úgy, mint Asimov. Az Alapítvány könyvekben az űr benépesítése után új kihívással szembesül az emberiség, ugyanis az emberi történelem félresiklik. Ezért hozzák létre az Alapítványt, mely egy mindent felölelő szervezet.

A zseniális Hari Seldon pontosan kiszámította, hogy mi fog történni az elkövetkező ezer évben és mindent eltervezett, azonban elég lesz ez az emberiség sikeréhez? Van-e B terv arra az esetre, ha Hari Seldon elképzelései csődöt mondanak?

Azért szeretjük az Asimov könyveket, mert rendkívül jól kidolgozott keretben ír, a sztori pedig sosem válik unalmassá. Változatos és izgalmas karakterekkel találkozhatunk a 7 könyvben, az Alapítvány könyvsorozat pedig garantáltan kellemes időtöltést biztosít bármikor, amikor olvasni támad kedvünk egy kis scifi-t. Ismerd meg mi lesz Hari Seldon végzete és, hogy mi történik a Galaktikus Birodalommal! Kedvezményes áron megvásárolhatod a teljes Asimov könyvgyűjteményt webáruházunkban!

Légy Asimov olvasó még ma!

Még több: Asimov ~blog
blog comments powered by Disqus