A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, az "Elutasítom" gombbal letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
OK
Termék címkék:
20230511 Harry herceg

Tartalék [Harry herceg önéletrajzi könyve]

6.359 Ft
Többet egy csapásra? (Pipáld ki, amit még a kosárba tennél):
Menny.:
Kapható? később lesz kapható
Szerző: Harry herceg - 2023, keménytáblás Bővebben...
Választható ajándék ikon
Választható
játék/ajándék
Spórolás ikon (pénzeszsák)
Spórolj akár
700+ Ft-ot!
Óra ikon
Gyorsan
kell?
Ajándék ikon
Küldd
ajándékba!
Naptár ikon
Későbbi
szállítás
Telefon ikon
Telefonos
rendelés
Kommunikáció ikon
Kérdezz
tőlünk!
Futár (Sprinter,MPL)SzemélyesFoxPostMPL...+PPPPacketa
Szállítási díj*1749 Ft0 Ft1199 Ft1149 Ft1549 Ft
Szállítási idõ1-4(5) mn.**0-3 mn.**1-4 mn.**1-5 mn.**1+ mn.**
Szállítási díj*Szállítási idõ
Futár (Sprinter,MPL)1749 Ft1-4(5) mn.**
Személyes0 Ft0-3 mn.**
FoxPost1199 Ft1-4 mn.**
MPL...+PPP1149 Ft1-5 mn.**
Packeta1549 Ft1+ mn.**
elfogadott fizetési módok
*más extra díj NINCS, **munkanap, raktárról Fizetési módok...
Eredeti ár: 7490 Ft. |Visszatérők kuponjával 6041 Ft.|Hírlevél kuponnal 6059 Ft.

Leírás

A "Tartalék" c. könyvről részletesen:

Két fiatal fiú, két herceg kíséri utolsó útján édesanyjuk koporsóját a megrendült világ színe előtt. Diana walesi hercegné temetése láttán az együttérző nézők millióiban merült fel a kérdés: vajon mi érezhetnek, mit gondolhatnak most az ifjú hercegek, vajon hogyan alakul ezután az életük?

Most végre megismerhetjük Harry történetét.

Édesanyja elvesztése előtt Harry hercegre mindenki úgy gondolt, mint Vilmos herceg, a komoly Örökös gondok nélkül élő, játékos kedvű Tartalékára. A gyász azonban mindent megváltoztatott. A fájdalmat titkoló, zárkózott, magányos gyerek nem találta helyét a különféle iskolákban, nem tudott és nem is akart megfelelni a szerepével szemben támasztott elvárásoknak. Mivel a sajtót tartotta felelősnek anyja haláláért, nehezen fogadta el, hogy neki is a reflektorfényben kell élnie az életét.

21 éves korában csatlakozott a brit hadsereghez, ahol a fegyelem megedzette, és rendszert vitt az életébe. Két bevetés után hősként ünnepelték otthon, mégis elveszettebbnek érezte magát, mint valaha. Poszttraumás stressztől szenvedett, pánikrohamokkal küzdött. És ami a legfontosabb: nem találta az igaz szerelmet.

Aztán megismerkedett Meghannal. A világot magával ragadta a pár mesébe illő szerelme, és színpomás esküvő. A királyi család intimitásainak kiteregetéséből élő sajtó azonban a kezdetektől fogva bántó, rasszista megjegyzésekkel, illetve különféle hazugságok terjesztésével támadta Harryt és Meghant. Látva felesége szenvedését, biztonságuk és mentális egészségük romlását, Harry nem látott más kiutat, mint hogy elhagyja szülőföldjét, még mielőtt a történelem megismételné önmagát. Az évszázadok során nem sokan merték otthagyni a királyi családot - az utolsó, aki ezt megpróbálta, épp Harry édesanyja volt.

A könyv keresetlen és tántoríthatatlan őszinteséggel mutatja be az önvizsgálat és a küzdelmes megértés fájdalmas folyamatát, a gyászt is legyőző szeretet örök hatalmát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Termékadatok:

Kötés keménytáblás
Oldalszám 416 oldal
Kiadó Corvina Kiadó
ISBN 9789631369052
Méret 164 x 240 mm, táskában magaddal viheted!
Tömeg 700 g
Megjelenés éve 2023
Nyelv magyar
Eredeti ár 7490Ft