A működéshez és a hirdetések testre szabásához cookie-kat használunk. Az "OK" gombbal elfogadhatod, a "Beállítások" alatt letilthatod a cookie kezelést. A fogaskerékre kattintva bármikor megváltoztathatod a döntésedet. Adatkezelési nyilatkozat
Termékek Menü

Frei Tamás új könyve

Rendezés:
Nézet:

Ezt hozza az új Frei Tamás könyv

Frei Tamás regényei mind vérbeli thrillerek.

A legújabb könyv mindig valamilyen aktuális témát dolgoz fel, ami éppen a közvéleményt foglalkoztatja - néha annyira, hogy már a csapból is az folyik. Általában a megjelenéshez képesti közeljövőben játszódnak, és néha a jóslatai annyira bejönnek, hogy a hideg futkos tőle az ember hátán.

A Frei könyvek egzotikus helyekre repítenek, amikkel a hétköznapi ember még túristaként sem találkozik, vagy azért, mert pusztán veszélyesek, vagy mert annyira a gazdagok világához tartozik, hogy be sem engednék, vagy mert szó szerint háborús övezet.

A szereplőivel sem futnánk össze az utcán, hiszen néhányuknak olyan ritka és egyedi a történetük, hogy egynél több nem létezhet belőlük, mások pedig olyan gazdagok, hogy a saját szférájukat el sem hagyják, és olyan játékban, olyan tétekkel játszanak, amikről talán Frei Tamás könyvei nélkül nem is lenne fogalmunk.

De az igazi ok, ami miatt - magyar szerzőként valószínűleg egyedül - versenyre tud kelni Dan Brown-nal, az az, hogy a valósághoz ezer szállal kötődnek, és nem lehet tudni, mennyi belőle a fikció, mennyi a valóság. Lehet, hogy sokkal több igazság van bennük, mint gondolnánk...

És ez igaz a legújabb könyvére, a Bábelre is.